Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Poradnik Jak zarabiać dzięki PPA

Autor Wiadomość
RE: Poradnik Jak zarabiać dzięki PPA
Sprawdź:
bardzo dobry poradnik i link jest aktywny a nie jak w innych poradnik ze trzeba prosic sie o reupload
Poradnik umieściłem na swoim serwerze więc link nigdy nie wygaśnie Smile
fajny poradnik wielkie dzieki
Poradnik fajny przyjemnie się go czytało. Wcześniej nie znałem kilku metod Smile
Daję 8,5\10 Polecam impreza
Dziękuje wszystkim za pozytywne oceny poradnika. Zachęcam innych do czytania Smile
szczerze to poradnik się chyba troszkę zdezaktualizował. bo tak:
- youtube - aktualna metoda, ale masowo filmiki usuwają
- fora Internetowe - yyy... no nie znam takich na których coś by się dało zarobić, bo na pewno nie warezy
- blog - najlepsza metoda, ale trzeba go wypozycjonować
- torrenty - nie ma tak łatwo, wszystkie poważniejsze trackery wywalają Twój torrent zanim się obejrzysz
- demotywatory - nie wiem, nie próbowałem, ale wątpie
- chat - szczerze wątpię bardzo że ludzie z czatów ściągają takie rzeczy
- facebook - w sumie jak dobrze przemyśleć to jest dobra metoda
- śledzik (nasza klasa) - ktoś tam jeszcze wchodzi?
- darmowe startery - NIGGA PLS, bana chcesz na hostingu dostać?
Jeśli byś był tak miły i pokrótce rozwiał moje obawy to przyznam reputa, bo poradnik jak na swoje czasy był jednym z lepszych Wink pozdrawiam Wink
Witam. próbowałem sposobu z demotywatorami już jakiś czas temu. Jedno pobranie i ban Wink ale coś musiałem źle zrobić
P.S jeśli myslicie o sposobie na demotywatory daję wskazówkę!:

Podczas dodawania demota zaznaczajcie opcje "Prywatny" bo bez tego obrazek pójdzie w kategorię oczekujących na akceptację. A gdy później go zedytujemy i wyłączymy opcję "Prywatny" to plik z automatu leci do poczekalni. Powodzenia Wink
Glosy: Lerum (+1)
dla kogos kto chce zaczac zarabiac to dobry poradnik
jakie hasło ?
(27-12-2012 15:07)minister1234 napisał(a):  jakie hasło ?
Pisze w pierwszym poście jak i na stronie:
zarabiajprzeznet.me3.pl

A co do poradnika to bardzo fajny Smile
Daję 9/10

Pozdrawiam

Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
Wątek zamknięty