Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Dodawanie strony do katalogow

Autor Wiadomość
RE: Dodawanie strony do katalogow
Sprawdź:
Jeżeli mapa strony jest to OK, nie ma do niej odnośnika w robots, więc myślałem, że sitemapy po prostu nie ma. W MyBB stworzenie sitemapy to kwestia kilku minut (przynajmniej na moim superszybkim internecie 64 kb/s z Orange)

Myślisz, że te punkty napisałem bez wchodzenia na forum? Wygląd forum (oprócz stopki) jest przejrzysty. HydePark jest za bardzo rozbudowany jak na początek forum.

Jak dla mnie nie warto inwestować w promocję forum jeżeli łamie ono podstawowe zasady SEO.

A tak w ogóle to nie szkoda Ci marnować zasoby serwera na Przema?

P.S
Proszę, nie przeklinaj na forum, bo czytają je także dzieci i nie denerwuj się, bo to skraca życie (czy coś tam).

P.S 2
Na SEO znam się jak Donald na premierowaniu, więc sobie SEO Master nie napiszę pod nickiem, bo na SEO się słabo znam.
Skończ już to. Po prostu nie offtopuj.
Stawka zmieniona.
Dodawanie strony do katalogow
Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum.
Odpowiedz