Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(05-07-2012 19:22)koku123 napisał(a): A 26 czerwca dokładnie o tej samej porze to nie mieli nocy ?
To USA, oni są zakręceni - raz o tej samej porze mają dzień a raz noc ;P
...a tak na poważnie - raczej nie masz możliwości wpłynięcia na nich. Dzwoniłeś, wysyłałeś tickety, pozostaje czekać.
(05-07-2012 19:22)koku123 napisał(a): A 26 czerwca dokładnie o tej samej porze to nie mieli nocy ?
...a tak na poważnie - raczej nie masz możliwości wpłynięcia na nich. Dzwoniłeś, wysyłałeś tickety, pozostaje czekać.
amerykanie to g... i t... naród
swoją potęgę i mocarstwo zbudowali na mądrych ludziach z innych krajów świata i dzięki nim bo stać ich zapłacić najlepszym
a plus rdzenni amerykanie to indianie których jankesi praktycznie wycieli w pień
musisz czekać bo nie przyśpieszysz nic, jedynie możesz się przypominać
(05-07-2012 20:10)koku123 napisał(a): czekam, czekam ale jak myślę ile za ten czas nie zarobiłem to szlag mnie trafia
jak Ci mówiliśmy:
najlepiej wymieniać w kantorach - stracisz troszkę na prowizjach, ale odrobisz inwestując i masz pieniądze w max kilka h na koncie do dyspozycji
a tak czekasz już x czasu i środków ani widu ani słychu i nawet nie wiesz kiedy je dostaniesz
Gdyby nie fakt, ze payza jest z Kanady to wszystko by sie zgadzało...
mam podobny problem mam kase na końcie ale nie moge nic zrobic na koncie każą zweryfikować konto pomimo że było juz zweryfikowane, chcą karty kredytowej a takowej nie posiadam