Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Brak pieniędzy w Payza - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324)
+--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315)
+--- Wątek: Brak pieniędzy w Payza (/Temat-Brak-pieniedzy-w-Payza-55575)

Strony: 1 2

Brak pieniędzy w Payza - koku123 - 05-07-2012 18:34

Pomocy !!!
Inwestuje w JBP i tam jest nieźle.
Mam ogromny problem z Payza. W kwietniu wpłaciłem dwa razy po 2 tysiące złotych i jednej z tych wpłat nie mam do dzisiaj
Pomimo wielokrotnych reklamacji. Pomimo rozmowy z konsultantem w USA w dniu 26 czerwca 2012.
Co mam robić ???

RE: Brak pieniędzy w Payza - adax84 - 05-07-2012 18:41

a co Ci powiedział ten konsultant?
Słyszałem nawet o kilkutygodniowym oczekiwaniu na zaksięgowaniu kasy przez Payza, ale ponad dwa miesiące to już chyba jakiś skrajny przypadek. Rozumiem, że sprawdziłeś czy na 100% wysłałeś kasę na właściwy rachunek? ...tytuł przelewu i zadeklarowana kwota również w porządku?

Wysyłałeś do nich "ticket" - https://helpdesk.payza.com/index.php?/Tickets/Submit z pytaniem dlaczego tak długo to trwa?

RE: Brak pieniędzy w Payza - tomazzi - 05-07-2012 18:48

mój znajomy czekał raz na dodanie środków 10 tygodni
nie wiem dlaczego to tak długo u nich trwa
lepiej i szybciej z pewnymi osobami dokonać wymiany - masz tutaj kantor wymiany u nitrama
bez problemów wpłacasz mu na rachunek bankowy a on przelewa Ci środki na payza

RE: Brak pieniędzy w Payza - kosar11 - 05-07-2012 18:51

Dziwne, mi pieniądze przyszły w 2 dni robocze. W dodatku nie byłem zweryfikowany

RE: Brak pieniędzy w Payza - adax84 - 05-07-2012 18:51

Tyle, że nitram ma o ile pamiętam sporo niższe limity - niż dwa tysiące - do wymiany, ale z mniejszymi kwotami faktycznie chyba lepiej do niego uderzyć Smile

RE: Brak pieniędzy w Payza - tomazzi - 05-07-2012 18:55

(05-07-2012 18:51)adax84 napisał(a):  Tyle, że nitram ma o ile pamiętam sporo niższe limity - niż dwa tysiące - do wymiany, ale z mniejszymi kwotami faktycznie chyba lepiej do niego uderzyć Smile

myślę, że po kilku udanych wymianach po konsultacji na pm nie byłoby problemu z wymianami i wyższych kwot
ale to tylko moja opinia i zdanie Smile

RE: Brak pieniędzy w Payza - koku123 - 05-07-2012 19:02

Biletów wysłałem już parę. Pisałem maile.
Konsultant w zeszłym tygodniu powiedział że kasa będzie do końca tygodnia i nic.
Dzisiaj 45 min wisiałem na fonie do usa lecz nie doczekałem sie na zgłoszenie konsultanta

RE: Brak pieniędzy w Payza - adax84 - 05-07-2012 19:06

Obawiam się, że pozostaje jedynie czekać - w każdym razie pieniędzy nie powinieneś stracić. Jak napisałem wyżej i również tomazzi, czasem trzeba się uzbroić w cierpliwość na wiele tygodni, niestety.

RE: Brak pieniędzy w Payza - damianus627 - 05-07-2012 19:07

Bo jak dzwonisz w dzień kiedy oni mają noc

RE: Brak pieniędzy w Payza - tomazzi - 05-07-2012 19:11

(05-07-2012 19:07)damianus627 napisał(a):  Bo jak dzwonisz w dzień kiedy oni mają noc

zazwyczaj masz 6-8 h do tyłu n chyba, że jakaś dalsza część ameryki to może być 9-10 h do tyłu
najlepiej teraz dzwonić tam jest teraz 12-14 godzina