Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik Poradnik PPD by Noutilus

Autor Wiadomość
RE: Poradnik PPD by Noutilus
Sprawdź:
sanjaro, shell to wirtualny komputer/serwer znajdujący się np. we francji, który ma zainstalowany system operacyjny linux lub windows. Ty zarządzasz nim za pomocą programu np. Tight VNC Viewer jak swoim osobistym komputerem tylko że ten wyświetla ci się w małym okienku programu.
Witam.

Dzisiaj poradnik został zaktualizowany, ponieważ sytuacja na PPD nieco uległa zmianom.

Zapraszam.
Dzięki! Przyda się Smile
Glosy: noutilus (+1)
Wszystko od razu zdecydowanie lepiej się prezentuje, jednak:

(26-06-2012 20:01)noutilus napisał(a):  Jaka jest obecna sytuacja z remote uploadem ?
W obecnej sytuacji remote upload nie wchodzi w grę, jest zbyt trudno przekopiować pliki zdalnie, nawet jeśli hosting umożliwia taką opcję.

Co jest tego powodem?
Tylko Ci którzy mają "szybkie" łącza mogą sobie pozwolić na PPD?
Czy jest może jakiś sposób by Ci z wolniejszymi łączami również zarobili parę groszy?

I jeszcze pytanie formalne: Uploadując łamiemy prawo, zgadza się?
ja mam słabe łącze i mozna wrzucac i zarabiac, tylko po prostu dluzej nam sie schodzi. Wiecie ładowanie stron itp. Jak wrzucasz sporo to uciekaja cenne sekundy Smile
Uploadujac łamiesz prawo chyba bo rozsyłasz pliki których orginałów nie masz w domu
Mam pytanie. Zacząłem uploadować ostatnio pliki. Po 3-4 dniach usuneli mi jeden film na egofiles. Przeszedl do zakladki DMCA.

Da się jakoś uniknąć, zmniejszyć prawdopodobieństwo usuwania plików przez moderacje?

Pozdrawiam
Niestety DMCA jest nieuniknione, chyba że umiesz oszukać sumę kontrolną pliku ;-)

Co do wolnego łącza to w poradniku wspomniane jest o Shellach, na których łącze internetowe wynosi 100 Mbps lub 1 Gbps w zależności od parametrów jakie chcemy posiadać.
noutilus - więc co? Słabe łącza mogą uploadować czy nie?
Musisz kupić shella.
Glosy: surfer0700 (+1)
Noutilus chciałbym zacząć przygodę z PPD.
Doświadczenie mam takie, że robiłem na turbobicie remote od kogoś na moje i udało mi sie zarobić 0,50$ Big Grin

Czy jako konto shell to się nadaje i czy to zaufana strona ?
http://speedbox.org/index.php?id=zobacz&oferta=3
Odpowiedz