Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nie za fake konta nie ma kary pieniężnej jest blokada dostępu do restocka ew. kasują starsy za fake konta oczywiście tylko te konto które były robione specjalnie
Tak coś czułem że po pewnym czasie dodadzą coś do regulaminu i niektórym nie będzie się chciało go czytać przez co TAG sobie dorobi - piękne zagranie...
co do autifila to jak niby wykryją że go używałem? Może szybko pisze na klawiaturze?
(No przynajmniej w Operze nie jest to oddzielny program tylko wbudowane narzędzie)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-2010 21:58 przez rumi.)
Bardzo dobrze że jest taki regulamin. Ludzie chociaż będą uczciwi, bo na pewno taka kara ich zniechęci do używania botów. Tak trzymajcie ekipo TAG!
TAG = scam
ten punkt w regulaminie powinien wam dac cos do zrozumienia http://pl.wikipedia.org/wiki/Kara_umowna
nie wiem w jaki sposob oni pobieraja naleznosci za "kare umowna" ale albo znalezli jakis kruczek w prawie /spsosob na to albo cos co jeszcze mi w danej chwili nie wpadlo do glowy
trzymajcie sie jak najdalej od tego serwisu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-04-2010 19:20 przez wiwi86.)