Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
InstallC Niby zarabianie na uploadzie przez aplikację

Autor Wiadomość
RE: InstallC Niby zarabianie na uploadzie przez aplikację
Sprawdź:
(22-01-2013 21:50)jeanseaa napisał(a):  Zbyt Piękne zeby było prawdziwe. Takie duże stawki ?? Zalatuje SCAM'em. I żadnego jeszcze dowodu wypłaty nie ujrzałem.

Po 1 i najważniejsze, nie wiem gdzie tu widzisz za wysokie stawki.
Stawki sobie ustalasz sam a serwis z każdą płatnością pobiera od Twoich zarobków prowizje, więc nie traci.

Po 2 dzisiaj dostałem mail:
Cytat:Ze względu na opóźnienia w płatnościach od operatorów sieci komórkowych, wszystkie zaległe płatności dla użytkowników zrealizujemy dopiero w dniu 5.2.2012
Widocznie mają problem z wypłatą od serwisów "premium-sms" Wink każdy wie jak to z nimi bywa..
Zobaczymy, może akurat będzie dobrze.

//
Oczywiście nigdzie ich nie bronie, ale dajmy jeszcze cień szansy Tongue
Właśnie o to mi chodziło ze samemu można sobie ustawić tak wysoką stawkę za rozpakowanie pliku az do progu około 4 zł. A post napisany przez usera o nazwie konta ''InstallC'' który się tutaj wypowiadał powinien zostać zweryfikowany przez administracje. I po pomyślnym sprawdzeniu nadanie konta oficjalnego jak w przypadku autoryzowanych kont PPA które są tutaj założone. Kazdy moze sobie założyć konto pod dowolną nazwą o ile nie jest zajęta. I podszyć się pod nią.
Sad RE: InstallC Niby zarabianie na uploadzie przez aplikację
Nie polecam to złodzieje zarobiłem 466 złoty i nie chcą mi wypłacić od grudnia czekam na pieniądze ale nie chyba już ich nie dostane dodaje załącznik dla potwierdzenia ze to wielcy oszuści AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

Napisz do nich zobaczysz co odpisza.
pisałem już możne z 10 razy nie odpisują AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
U mnie to samo, zleciłem wypłatę 27 zł i nic. Wysyłałem z 10 e-maili. A do tego od dnia dzisiejszego nie działa mi strona. Czyżby zamkneli? Sad
właśnie dla mnie tez nie działa oszukali parę tysięcy osób i zamknęli stronę AngryAngryAngry
Witamy w Polsce Big Grin
szkoda ze nie mam ich adresu bam tam zajechał i zrobił z nimi porządek SexSexSexSexSexSex
Byś ich tak zgwałcił że by ci oddali pieniądze?? Tongue
Glosy: amcin (+1)
Wątek zamknięty