Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Już po restocku wiosennym!

Autor Wiadomość
RE: Juz po restocku wiosennym!
Sprawdź:
A ja teraz wzialem tapete Big Grin zobaczymy co z moimi fake kontami Big Grin
A ogolnie nie wiem jak to przegapilem, mialem ustawione odswiezanie co 10 sek i odswiezalo ale na stronie zmian nie bylo az recznie zrobilem odswiez i login wyskoczyl tylko ze nagrod juz nie bylo....
Mam nadzieje ze chociaz zalegalizuje mi sie konto Big Grin

rafti, członek http://zarabiam.com od Mar 2010.
Co do mnie to to tak wyglądało - chodzę sobie po pokoju i mam iść spać, a tu nagle takie "piiippiiip" słyszę ze słuchawek, myślę sobie "co k*rwa?" coś się chyba zwaliło, odświeżam ptzplace a tu logowanie o_O. Niestety byłem tak zaskoczony, że nie zauważyłem, że mi logowania nie wypełnia i dopiero po chwili wpisałem. I czekam, czekam, bo się strona nie chce wczytać. W międzyczasie na SB oznajmiłem, że jest restock (nie, mogę się obejść bez błyskawicy Tongue).

Dalej było jeszcze gorzej, bo nie było w ogóle ipoda nano zielonego, dlatego też wyszukiwarka go nie znalazła, no a jak już potem zobaczyłem, że nie ma żadnych fajnych nagród to zrezygnowałem z walki o gry, koszulki itp.

No to czekamy na następny restock!

Lol, ale się rozpisałem xd
Dokładnie restock zaczął się 00:44 bo zamówienie mam z godziny 00:55 a na głównej było info ze restock jest od 11 minut.
No ale koszulkę zamówiłem Smile http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=5279
ja polecam fuctionkeya może i wolniejszy ale zawsze lepsze to niż strata czasu na autofilla i GSa
jesli malpka nie dzialala to nie ma czego zalowac bo i tak nie bylo szans zeby zdzrzyc cokolwiek zgarnacSmile
RE: Już po restocku wiosennym!
Jak juz po jak ja jeszcze email-a nie dostalem ???!!! Lockerz mnie w chu** zrobil po calosci !!!

Tutti Frutti, członek http://zarabiam.com od Feb 2010.
J.a P.i.e.r.d.o.l.e -.-

Dawno nie było o tej godzinie restocku i się poprostu nie spodziewałem Sad Moge sie pocieszyć tym, że na podkoniec kwietniowy będe miał PTZ na X360 Big Grin
No wlasnie dawno nie bylo. Moze ja tez uzbieram tego kafla ptz na xklocka czy tam co jest za 2700..
Ja także poluję coraz wyżej.
2213PTZ na dzisiaj, a trochę czasu jeszcze jest Smile
Może i uzbieracie na to punkty, ale nie oszukujmy sie, na 90 % i tak tego nie zgarniecie Big Grin
Odpowiedz