Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Serwis dzięki któremu zarobię 2 zł lub 1$ lub 1 Euro dziennie
Sprawdź:
Dziękuję za odpowiedzi. Przejrzę wszystkie propozycje. Przepraszam, że tak jakby niezbyt miło się odnosiłem. A bo tyle mnie oszukało i tyle czasu i nerwów na nich straciłem, że teraz jestem super ostrożny.
Ja ze swojej strony mogę polecić serwis CapturePlay. Może zarobki nie są już aż takie wysokie jak to było kiedyś, ale nadal da się zarobić. Jeśli jesteś dobry w grach to można naprawdę nieźle zarobić
Po więcej informacji pisz na pw albo poszukaj na forum/w necie.
(26-04-2012 10:59)tomazzi napisał(a): by zarabiać do 2 zł dziennie to 45 minut dziennie to nie ma szans na takie zarobki ...
można dziennie zarabiać nawet po 200-300 zł ale trzeba poświęcać na to nie raz i po 12 h robiąc różne rzeczy
w 45 minut tyle w sieci nie zarobisz mówię o kwotach 2 zł ( chyba, że 10 x rejestracja po 1 minutę za 0.20 gr to w 10 minut 2 zł zarobisz
Kłamstwo, zatrudnię dowolną liczbę osób i za każde ich 45 min zapłacę 2 zł.
Polecam ci mypay.pl. Bez problemu zarobisz tam 2 zł w jakieś 20 min ;]. Inna wersja jest taka , że nie wyplacisz tego w ten sam dzien ;p..
BTW. Killer odezwij sie do mnie w sprawie tych 2 zł w 45 min bo na domenke poczebuje ;x
(30-04-2012 07:01)Jahmaican napisał(a): Polecam ci mypay.pl. Bez problemu zarobisz tam 2 zł w jakieś 20 min ;]. Inna wersja jest taka , że nie wyplacisz tego w ten sam dzien ;p..
BTW. Killer odezwij sie do mnie w sprawie tych 2 zł w 45 min bo na domenke poczebuje ;x
(30-04-2012 07:03)anonymous00 napisał(a):
(30-04-2012 07:01)Jahmaican napisał(a): Polecam ci mypay.pl. Bez problemu zarobisz tam 2 zł w jakieś 20 min ;]. Inna wersja jest taka , że nie wyplacisz tego w ten sam dzien ;p..
To była ironia..
szczerze to nawet nie była, chociaż z pewnością na taką wyglądała.
Jak chce 2 zł co 45 to znajdę mu zajęcie, payment instant więc w ten sam dzień dostanie kasę za przepracowane godziny.
Wymagane zmienne ip.