Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Na Zarabiam.com Zarejestrowało się ponad 30000 użytkowników !
Heh, aż trudno uwierzyć jak bardzo rozwinęło się takie małe forum, jakim było LFE w październiku/listopadzie '09. W ciągu niespełna 2,5 lat działalności uzbierało się już ponad 30 000 użytkowników, a to już sporo sumka. Aż trudno uwierzyć, że wszystko zaczęło się od garstki ludzi i jednego serwisu, który niestety po drodze "zboczył na złą ścieżkę". Dobrze jednak, że Zarabiam.com to nie tylko Lockerz i zyski - najlepszą zaletą są tu właśnie wszyscy ludzie tworzący tą społeczność i zapewniający miłą atmosferę. To właśnie dlatego wybrałem to forum spośród innych i dlatego spędziłem tu tak wiele czasu. Myślę, że właśnie to jest powodem dlaczego niszczymy konkurencję i nadal rośniemy w siłę pomimo upadku wielu serwisów zarobkowych.