Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Boże... ludzie
Co to za zajawka na jakiegoś typa co sobie zarabia na FC?
Nie tylko on z pewnością ma takie zarobki, nie tylko on zajmuje się uploadingiem bardziej poważnie(na prawde pracuje zamiast sie obijac i chwalic todays total earnings).
Nie rozumiem sensu tego tematu, jesli takowy ma.
Pracujcie na swoje metody, zamiast dociekac czyichs i samemu nic nie robic.
No dobra zarabia na sposoby ; ma napewno stronę,blog, ale napewno zarabia na youtube ( yt ma teraz problemy z filmami i słabsze zarobki jego)
Zawsze miał o tej porze prawie 100 $ a teraz 40 $ , takie moje zdanie ;P
E-booki. promuje najbardziej pożądane, ewentualnie sprawdziany,testy, klasowki dla przyjaciół z ameryki. Mam 9k plikow z firecasha w tym ostatnio dodane. Roi sie tam od tego typu rzeczy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-10-2011 17:36 przez Wielki_chan.)
(08-10-2011 23:46)Wielki_chan napisał(a): E-booki. promuje najbardziej pożądane, ewentualnie sprawdziany,testy, klasowki dla przyjaciół z ameryki. Mam 9k plikow z firecasha w tym ostatnio dodane. Roi sie tam od tego typu rzeczy. Moge sprzedać za symboliczne 5 zl te 9k plikow pisac dx
A co to za sztuka wpisywać po kolei ID plików? każdy może mieć i 20k plików z FC
po prostu ma swoje techniki, jak to powiedział haggard i nie ma sensu dyskutować w tej kwestii.
może powiem jeszcze od siebie, jeżeli chodzi o zarabianie na ppa. nie ma sensu kopiować czyichś pomysłów, gdyż to da efekt na krótką metę: parę dni, góra tydzień. będzie trochę pobrań i kasy, ale wreszcie się to skończy i nisza wyparuje i trzeba będzie szukać nowej. dlatego jeżeli samemu się nie umie znaleźć niszy, to mozna zapomnieć o $$ z firecash
Nie obstawiajcie tylko tego YT.
Wystarczy mieć strone internetową, ładnie ogarniętą, PRAWDZIWE DZIAŁAJĄCE PLIKI NIE FAKE żeby łatwo można było ją odnaleźć na googlu wpisując jakąś fraze i sukces murowany
2 Opcje.
Albo to jest ktoś od Firecash co robi reklame
Albo poprostu koles ma niezawodny patent
i jak dla mnie ten topik powinni zamknac i Usunac
A wy powinniscie sie swoimi zarobkami zajac by bylo lepiej
Tyle!