Chciałem potwierdzić po raz kolejny wypłacalność firmy, dlatego musicie mi wybaczyć tak długi okres od ostatniego postu. Mój znajomy wypłacił 10 Euro. Chciał jedynie zobaczyć, czy to prawda, zanim sam coś zainwestuje. Fakt faktem, to dzięki inwestycjom graczy to najbardziej się kręci. Zwraca się po kilku miesiącach, a potem już tylko zarabia. Ja bawię się w to od miesiąca, mam może ze 2 Euro, ale to dlatego, że wszystko co tam zarobiłem, od razu zainwestowałem, z czasem zysk rośnie, nie ma nic od razu ;] Dodam jeszcze tylko, że z samej Polski w ciągu tego miesiąca dołączyło ponad 250 graczy, ze świata kilka tysięcy. Mówię o tym, aby przypomnieć, że gra istnieje bardzo krótko i teraz jest najlepszy czas, aby zacząć. Puki nie ma dużej konkurencji ;]
W grze można mnie zaleźć pod tym samym nickiem. Odpowiem na pytania, które mogą was jeszcze dręczyć, można tam oczywiście wysyłać prywatne wiadomości.
PS: Zapomniałbym. Udało mi się ustalić, czemu jeden z Panów powyżej nie mógł się zarejestrować. Dzieje się tak w dniu wyborów na prezydenta (każdy kraj ma swojego w grze, tak jak normalnie) Poza prezydentem tego samego dnia są wybierani Gubernatorzy prowincji. Nie wiem wprawdzie czemu nie można się wtedy rejestrować, ale fakt faktem wystarczy poczekać.
Zapraszam serdecznie
http://www.anno1777.com/index.php?i=187531