Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Czyżby mnie zbanowali???

Autor Wiadomość
RE: Czyżby mnie zbanowali???
Sprawdź:
Wielkie dzięki.Kurde to jest jakieś chamstwo.Fakt faktem tamte konta nie sa uzywane ale są na innym IP.LOL
ok czekamy na odpowiedz ja nie moge nie mam fake kont I TU TAKI JEB*NY szit to nie prima aprilis bo mój kolega ma potwierdzenie
Jak to byłby np.Prima Aprilis to ja takie coś pie****e!!!
Ja chcę swoje 50 funtów:@
ja chce mój kubek ty i koszulke z=lista ja *ebie im cos sie p*jebalo w muzgu
moze proxy albo dns ???
O koszulce to juz nie wspomne bo wogole nie dostałem a minelo 2 miesiace.A moze faktycznie jaja sobie zrobili?Kur*a.A zabrali ci jakies punkty bo mi nic nie wzieli.
Ja uzywalem DNS n ale za to sie bana dostaje???
kilka razy przez proxy ale no ja pier co to ma być mi zajebali 700ptz za kubek
@Mateusz5511 rozumiem twoją frustrację, ale mógłbyś nie wylewać swoich złości doczepiając błędy ortograficzne. Przy okazji ja niczego jeszcze nie zamawiałem, mam z-lista i koszulka przyszła choć mam 4 fake konta... chyba się nie zorientowali Wink
sory za ortografie ale jestem wkurwiony i chuj ja pierdole do chuja 0 fake kont JEBAĆ LOCKERZ
No kolego nie tylko ty jestes wkurwi**y.Taki byłem zadowolony ze wygralem a tu dupa.Wiecie moze jak dlugo moge czekac na ich laskawą odpowiedz???Jest jeszcze jakas nadzieja ze dostane swoja nagrode???
Wątek zamknięty