Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zarabianie kasy na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNYCH ŚRODKÓW! + dowody wypłat na 3 800zł» Zarabiaj na pokerze BEZ WPŁACANIA WŁASNEJ KASY! +dowdy wypłat! łącznie ponad 3700zł!
RE: PORADNIK - jak zarabiać dużą kasę na pokerze nie wpłacając ŻADNYCH WŁASNYCH PIENIĘDZY
A no to prawda.
Ogólnie zrobiłem sobie tam konto zachwycony tymi zarobkami lecz gdy wszedłem już po weryfikacji maila na tę stronę nie wiedziałem gdzie się ruszyć. Tyle tam tego jest, że człowiek się gubi.
Dodatkowo trzeba co nieco umieć w tym pokerze żeby się tam poruszać.
RE: PORADNIK - jak zarabiać dużą kasę na pokerze nie wpłacając ŻADNYCH WŁASNYCH PIENIĘDZY
Ogólnie jest ciężko, bo żeby wypłacić te 50 $ i dodatkowo otrzymać 100$ trzeba uzbierać na poker roomie 100 pkt. A przy najniższych blindach grając około 3,5 h ledwo uzbierałem 1pkt:/