Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Żeby nie zakładać nowego tematu ... można jakoś anulowac zaproszenie ? wysłałem jedno do kolegi, ale zamiast w końcówce maila wpisać gmail.com, wpisałem gmail.pl ... więc straciłem jedno z moich 20 zaproszeń i nie mam szans na Vipa czy jak to działa ?
(20-12-2009 21:12)OeRGieI napisał(a): Żeby nie zakładać nowego tematu ... można jakoś anulowac zaproszenie ? wysłałem jedno do kolegi, ale zamiast w końcówce maila wpisać gmail.com, wpisałem gmail.pl ... więc straciłem jedno z moich 20 zaproszeń i nie mam szans na Vipa czy jak to działa ?
Anulować zaproszenia się nie da. Jeśli wpisałeś nie poprawnie adres e-mail, mówi się trudno i pisze się drugi raz poprawnie.
Dziennie możesz zapraszać 100 osób. Do wykorzystania nie masz 20 zaproszeń, ale masz ich nieskończenie wiele.
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.