Sprawdź:
Zainteresowania: imprezy (jeśli można to uznać jako zainteresowanie), sport, od jakiegoś czasu siłownia, muzyka (praktycznie wszystkie gatunki), zarabianie w Internecie, inwestowanie w lokaty, tworzenie for internetowych.
Coś o sobie: Na lockerz jestem już od bardzo długiego czasu, od tego czasu takie słowa jak "restock", "shop", czy cała tematyka związana z tym serwisem nie jest mi obca. Piszę poprawnie po polsku, dodatkowo nie mam problemu z językiem angielskim (matura rozsz. zdana na 85%, certyfikat CAE w drodze), mam dość pokaźną reputację na forum, oraz myślę, że większość moich postów jest na wysokim poziomie merytorycznym. Jestem osobą szybko się uczącą, a skrypt MYBB znam, więc nie miałbym problemów z opanowaniem jakichś danych funkcji.
Twoje życiowe motto: Kiedy wyrzucą Cię drzwiami - wróć oknem.
Dziedzina zarabiania jaką się interesujesz: Inwestowanie (HYIPy), inwestowanie w lokaty, buxy, oczywiście Lockerz, sieci afilacyjne.
Dodatkowe umiejętności (np. programowanie, grafika): obróbka zdjęć, cały html, konfiguracja skryptów pod fora, instalacja ich.
Ile dziennie możesz spędzić czasu na forum: w zależności od dnia, nie mniej jednak od 3-7h na pewno
Co do tej pory zrobiłeś/aś dla Naszego forum? mnóstwo przetłumaczonych tekstów z hallwaya, ok. 20 napisanych newsów, rozdaję kody spod nakrętek coca-coli za darmo

, za darmo udostępniłem mojego bota do aukcji do forumowego shopa, oraz sprzedałem ludziom, którzy dzięki niemu wygrali dużo nagród, pomagam często na forumowym ShoutBoxie, pomagam świeżakom ogarnąć tematykę lockerz
Jakie są twoje ambicje na przyszłość, co zamierzasz zmienić, poprawić, wprowadzić lub czym się zająć na zarabiam.com ? w zasadzie forowi niczego nie brakuje, nie mniej jednak chciałbym, aby to forum było ZAWSZE na pierwszym miejscu, jeśli chodzi o konkurencję, chciałbym, żeby ludzie szukający tematyki związanej z zarabianiem wchodzili właśnie na to forum i co więcej udzielali się, a nie tylko czytali posty.
Przekonaj nas że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko : W serwisie Lockerz.com jestem praktycznie od samego początku, sam kiedyś czerpałem wiedzę z innych for. Teraz z obytą wiedzą czuję się na siłach by pomagać innym obeznać się z tematyka Lockerz. Na forum przebywam dziennie kilka godzin, udzielając się, pomagając innym osobom, czy też tłumacząc newsy z hallwaya, bądź maile. Wydaje mi się, że bardzo dużo zrobiłem dla forum i planuję być jeszcze bardziej zaangażowanym. Napisałem dwa poradniki dzięki którym wielu ludzi mogło rozwiązać problemy z oglądaniem filmów, stworzyłem specjalny film (unboxing) MacBooka na rzecz forum, stale tłumaczę maile i newsy z hallwaya, gdy tylko mam na to czas.O mojej wiarygodności, czy też zaangażowaniu w życiu forum może świadczyć moja reputacja. Mam już ponad 350 postów na swoim koncie, większość sensownych, jak wiadomo czasem zdarzy się zrobić mały offtop, nawet najlepszemu. Uważam, że jestem osobą lubianą na forum, dużo czasu spędzam na ShoutBoxie oraz niedawno na TS3 (nie mniej jednak popsuł mi się mikrofon z słuchawkami i muszę kupić nowy, wracam szybko

)
Autorski artykuł dotyczący Forum lub Lockerz : napisałem już dwa artykuły/poradniki, jeden o możliwości oglądania filmów na kilku kontach na jednej przeglądarce, drugi o PlayBooster, następne w drodze.