Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mi LRC ładnie działało, wbiło i zalogowało, ale z wypełnianiem było gorzej.. pierwsza sekunda formularza była wypełniona, po chwili wszystko znikało, na Chromie się nie dało, nie mam nic, mam w*.
haha... u mnie luzik... poszedłem spać po 23:00 2 maja bo dłużej czekać mi się nie chciało (miałem nadzieję, że restock będzie około 22 polskiego czasu), a 3 maja po 18:30 wbiłem na komputer i powoli ręcznie zamówiłem ostatnie 5 dolarów na paypal'a
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-05-2011 19:12 przez Lookso.)
Nie bede wypisywal niepotrzebnie tysiąca słow, powiem tylko jedno, NIE BYŁO MNIE.
***** **** **** ***, *** ***** i **** *** lockerz *** ***.
Wczoraj kampiłem tyle, dopiero po 1 dowiedziałem się, że dziś resa nie ma, jak już prawie nikogo nie było.
Nawet nie wiedziałem, że res ma być 17.30-21.30 i nie przybyłem na czas.
a mi pisało że nie jestem zakwalifikowany do tego redemption'a O.o mimo iż w danych mam Poland... ktoś ma jakiś pomysł dlaczego ? jak myslicie pisac do nich o to ? ;/