Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
lista 100 angielskojęzycznych wyselekcjonowanych for warezowych - sprawdź !

Autor Wiadomość
RE: lista 100 angielskojęzycznych wyselekcjonowanych for warezowych - sprawdź !
Sprawdź:
Nauczcie Sie Czytać Ze Zrozumieniem, Naiwny To Byłem Ja Rejestrując Sie Na Tym Forum Dzieci Ktorzy Najwiecej Lubia Mowic Na Temat O Ktorym Nie Mają Pojęcia. Dziekuje Dobranoc Temat Mozna Usunac Bo Uploaderow Tu Raczej Nie Ma Tylko Maniacy Lockerz I Buxów. Banda Prowokatorów Zazdrość Cie Zżera Że Nie Wiesz Jak Inni Zarabiają Na Tym?

crh100, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2011.
Tak się składa, że tutaj jest pełno uploaderów zarabiających krocie. Więc nie pier... o głupotach. Dziecko to ty !
(07-04-2011 18:32)crh100 napisał(a):  Nauczcie Sie Czytać Ze Zrozumieniem, Naiwny To Byłem Ja Rejestrując Sie Na Tym Forum Dzieci Ktorzy Najwiecej Lubia Mowic Na Temat O Ktorym Nie Mają Pojęcia. Dziekuje Dobranoc Temat Mozna Usunac Bo Uploaderow Tu Raczej Nie Ma Tylko Maniacy Lockerz I Buxów. Banda Prowokatorów Zazdrość Cie Zżera Że Nie Wiesz Jak Inni Zarabiają Na Tym?

Wyłącz ten pokemonowy 4
Glosy: Czarny767 (+1)
Ludzie,spokój,nie chcecie kupować to wasza sprawa,ja jak bym miał pieniążki to bym kupił.
Jeżeli nie wiecie co tam jest,to weźcie do ch*ja zamknijcie ryje i dajcie mu dalej to sprzedawać bo może to ktoś kupi,i to jego sprawa,jak ktoś będzie chciał tak jak wy to poszuka w google,może i to jest warte swojej ceny,co?
Reasumując:Zamknijcie pyski jeżeli nie wiecie co tam jest,a niech koleś dalej sprzedaje,może ktoś kupi i wszyscy będą zadowoleni.
Zapomniał bym...Jeżeli nie interesuje was oferta to po co zaglądacie,huh?
Peace.
Glosy: Baleron333 (+1)
lista 100 angielskojęzycznych wyselekcjonowanych for warezowych - sprawdź !
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Odpowiedz