![]() |
lista 100 angielskojęzycznych wyselekcjonowanych for warezowych - sprawdź ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: lista 100 angielskojęzycznych wyselekcjonowanych for warezowych - sprawdź ! (/Temat-lista-100-angielskojezycznych-wyselekcjonowanych-for-warezowych-sprawdz-34775) Strony: 1 2 |
lista 100 angielskojęzycznych wyselekcjonowanych for warezowych - sprawdź ! - crh100 - 07-04-2011 10:02 Witam, mam do zaoferowania liste for warezowych sporządzoną przeze mnie w przeciągu ostatnich dni,odrazu mówie że nie są to fora xxx, znajduje się tam dokładnie 100 for, nie znajdziecie tego nigdzie więcej a do sporządzenia takiej listy trzeba sporo chęci, czasu, oraz wiedzy. Oczywście są to fora aktywne, oblegane przez ludzi te mniejsze i te większe ale gwarantuje wam zdecydowanej większości z nich na pewno nie znacie Fora zostały szczegółowo wyselekcjonowane a o to co je łączy: - każde z tych for jest w języku angielskim - są to fora "otwarte" z darmową rejestracją także dla Polaków - fora idealnie nadają się do posterów - każde z tych for DZIAŁA ponieważ sam własnoręcznie je dziś sprawdzałem Cena wynosi 5$ uważam że jest to minimalna rekompensata za mój poswięcony czas w sporządzenie tej listy, kup a gwarantuje ci że nie pożałujesz, pomyśl ilekroć możesz zwiększyć swoje zyski. Zainteresowanych zapraszam na gg392753 akceptuje paypal oraz przelew bankowy. To nie żadna ściema ani tania próba wyłudzenia pieniędzy! Pozdrawiam ![]() RE: lista 100 angielskojęzycznych wyselekcjonowanych for warezowych - sprawdź ! - m4rcin93 - 07-04-2011 11:06 dlaczego oferujesz coś co jest dostępne w google pod odpowiednią frazą za 5$ ?! jeśli ktoś ci da za to max. 1,5$ to powinieneś być zadowolony. RE: lista 100 angielskojęzycznych wyselekcjonowanych for warezowych - sprawdź ! - Por2010 - 07-04-2011 13:26 dokładnie ![]() RE: lista 100 angielskojęzycznych wyselekcjonowanych for warezowych - sprawdź ! - crh100 - 07-04-2011 13:51 oferuje czas jaki poswiecilem a podkreslam tej listy for nie znajdziesz poniewaz sam ja stworzyłem a zeby taka stworzyc trzeba kilka dni non stop i niektorych i tak nie znajdziesz wiec jak nie jestes zainteresowany to nie zasmiecaj tematu bo pewnie o nim mało wiesz podkreslam jest to lista 100 dzialajacych nie martwych for warezowych przy takiej ilosci ladnie mozna zwiekszyc zyski RE: lista 100 angielskojęzycznych wyselekcjonowanych for warezowych - sprawdź ! - m4rcin93 - 07-04-2011 15:20 Martwe czy nie martwe, nie lubię ludzi którzy wyłudzają pieniądze za nic. Kod: Fora polskojęzyczne: Kod: Fora anglojęzyczne: W sumie będzie ze 100 może nie wiem. 1 min szukania w google a już "coś" mam ![]() RE: lista 100 angielskojęzycznych wyselekcjonowanych for warezowych - sprawdź ! - crh100 - 07-04-2011 16:46 (07-04-2011 15:20)m4rcin93 napisał(a): Martwe czy nie martwe, nie lubię ludzi którzy wyłudzają pieniądze za nic. haha geniuszu wiekszosc z tych forum co dales nie dziala - tak zadna roznica martwe czy nie martwe zreszta nie bede z toba dyskutowal bo w d byles i g widziales ten kto siedzi w temacie wie nielatwo skompletowac taka liste a takich list jak twoje sa setki i sa uja warte RE: lista 100 angielskojęzycznych wyselekcjonowanych for warezowych - sprawdź ! - m4rcin93 - 07-04-2011 17:06 ty masz te same + inne pierdoły też zapewne "martwe". kto będzie chciał to skorzysta z tego co ja podałem i nie tylko bo inni też podawali linki do warezów polskich i zagranicznych całkowicie za DARMO. RE: lista 100 angielskojęzycznych wyselekcjonowanych for warezowych - sprawdź ! - crh100 - 07-04-2011 17:44 m4rcin93 jesteś strasznie chory kupiles moja liste ze wiesz ze mam te same i martwe ?? wszystkie 100 FOR WAREZOWYCH nie gownianych stronek jest aktywne a ty skoncz juz sie wymadrzac bo nie siedzisz w tym i nie wiesz o co chodzi a mądrzysz sie jakbys mial miliard w rozumie chłopcze zreszta tobie niczego udowadniac nie musze jak ktos jest ciekawy to na konkurencyjnym forum sa juz zadowoleni klienci i opinie. Pozdrawiam ![]() RE: lista 100 angielskojęzycznych wyselekcjonowanych for warezowych - sprawdź ! - m4rcin93 - 07-04-2011 18:05 to idź sobie na konkurencyjne forum gdzie te "listy" z forami kupują neosy co nie umieją w google wpisać odpowiedniej frazy. to jest porządne forum i za takie ceny i za taką "rzecz" nikt ci nie kupi tego ![]() Również pozdrawiam. Tyle z mojej strony. RE: lista 100 angielskojęzycznych wyselekcjonowanych for warezowych - sprawdź ! - Scoobyx - 07-04-2011 18:19 Hah, przecież jest pewne forum na którym znalazłem listę ^^. Naiwniaków idź szukać gdzie indziej ! Mogę się założyć, że pewnie nawet 15 lat nie masz .... Bo wątpie czy normalny człowiek chciałby sprzedać kilka minut szukania w google za 5$ ! ![]() |