Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Sklepik 24/7

Autor Wiadomość
RE: Sklepik 24/7
Sprawdź:
PTZ będą stanowić całkowitą zapłatę czy będą tylko formą zniżki i będzie trzeba dopłacić?
Jeśli masz wystarczającą ilość PTZ to nic nie muzisz dopłacać, ale jeśli masz niewystarczającą ilość możesz dopłacić dolarami Wink
Juz sie doczekac nie moge
To cene mozna o 100% ? ;o
Jednak nie można być pewnym na 100%. Jednak gdyby nie dało się brać za free to by był strzał w kolano dla Lockerz.

[Obrazek: 9KbCv.jpg]
Reputy rozdaje! 2 dziennie! http://zarabiam.com/Temat-1-Klik-2-Reputy-57130
Mam właśnie dylemat czy brać coś w tym restocku, czy czekać na następny, czy na ten sklepik 24/7
Mam 300PTZ+ i jak na razie stać mnie na słuchawki po 250 i koszulki po 300...
Lepiej poczekaj na sklepik 24/7, przynajmniej zaoszczędzisz PTZ !
(26-03-2010 09:40)ZimnyFCB napisał(a):  Mam właśnie dylemat czy brać coś w tym restocku, czy czekać na następny, czy na ten sklepik 24/7
Mam 300PTZ+ i jak na razie stać mnie na słuchawki po 250 i koszulki po 300...
To nie są słuchawki, tylko nakładki na słuchawki !
(24-03-2010 00:01)arczyyy napisał(a):  a ten sklep to co to wogle ma byc ? bedzie mozna kupowac kiedy sie chce czy jak ?

Ma to być ogólnodostępne miejsce gdzie swoje punkty wymienisz na nagrody, kiedy będziesz miał tylko na to ochotę. Nie będzie już ograniczeń związanych z przeciążeniem serwerów albo szybkim "rozpłynięciem" się nagród.
(17-03-2010 22:01)szymik336 napisał(a):  
Sklepik 24/7

Sklepik 24/7 ma być otworzony po marcowym restocku.Będzie polegało to na tym że nie będzie już siedzenia przed komputerem i czekaniem na restock, tylko będzie można kupować nagrody cały czas.Oczywiście ceny wzrosną najprawdopodobniej 4 razy.Ale lockerz zapowiedziało że będzie jeszcze więcej opcji do zdobywania PTZ

otwarty* :]
Mogę się założyć że w tym będzie jakiś haczyk bo niby co miało by im się w tym opłacać co ? wszyscy by brali wartościowe nagrody. NIE BĘDZIE możliwości obniżki o 100% to jest PEWNE (wg.mnie)
Równie dobrze ktoś by mógł powiedzieć poco robią restocki skoro i tak to się nie opłaca. Tym samym rozdają masę wartościowych nagród. Lockerz może zaskoczyć Wink
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: