Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zamiast robić kolejne bezsensowne tematy ściągasz coretemp i gpu-z odpalasz i grasz i patrzysz jakie temp miałeś przy otwartej, a jakie przy zamkniętej budzie.
Powiedz mi jaki to temat dla Ciebie z sensem ? Jeżeli nie zauważyłeś to to jest Off-Topic i w moim temacie nie widzę nic bezsensownego. Jednak każdy ma inne poglądy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-03-2011 23:39 przez mikolaj90.)
Ściągnąłem SpeedFan i polecam wszystkim. Można go schować do Traya, zmieniać prędkość obrotową wentylatorów itp. Można również ustawić przy jakiej temperaturze ma ostrzec.
Mi pokazuje temperaturę przy odkręconej obudowie:
Temp1: 35 C
Temp2: 35 C
Temp3: 25 C
HD0: 30 C
Temp1: 40 C
Core: 15 C
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-03-2011 11:13 przez mikolaj90.)
Ja czasami jak gram kilka godzin w jakas super wymagajaca gre i slysze jak wiatraki głosno pracuja to odkrece obudowe i otworze okno (jak jest chlodno) to zawsze tempteratura spadnie oraz wydajnosc komputera sie poprawi. pozdrawiam.