Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(10-03-2010 23:34)MyBijacz napisał(a): Już się tak nie wymądrzaj bo cie szkoda słuchać. Powiększałem ciulu i to samo, nie mam 5 lat...
NIe mam zamiaru się tu z tobą kłócić.
Peace
dzieciaku moze najpierw odpal film na full screnie i daruj sobie glupie komentarze bo ktos kto odwala dobra robote dla forum nie zasluguje na tak prostackie teksty.
a jak masz pc 233mhz to i tak wiele nei zdzialasz=/
plus dla horacego
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-03-2010 23:41 przez Killer.)
Szyna czytaj newsy na hallwayu. Lockerz napisało że dostaniemy równowartość, w tym rankingu do restocku, tylu punktów, ile USA uzbiera za te niedziałające filmiki. Czyli tylko stracimy PTZ za te filmiki chyba że pójdziecie za radą tego poradnika to nic nie przepadnie
lechiah1818 uruchom ponownie program albo spróbuj połączyć się z innym serwerem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-03-2010 00:12 przez DonHoracy.)
Nie wygramy bo nagle USA przegoni nas o kilka PTZ na samym końcu, oczywiście dziwnym trafem się tak stanie bo my będziemy mieli milionową przewagę...
Dobra było trochę offtopu. Jak chcecie podyskutować o tym to w dziale "ogólnie o lockerz" jest do tego specjalnie przeznaczony temat.