Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
W jaki sposob zdobyc z-lister

Autor Wiadomość
RE: W jaki sposob zdobyc z-lister
Sprawdź:
Ja np. gram długo w diablo2 i za rejestracje daje jakieś przedmioty w grze a jest dużo chętnych Big Grin
No cóż robienie fake maili nie kończy się tak często banem. Na forum niektórzy dostali potwierdzenia wysyłki swojej wygranej na restocku i sami się przyznali w temacie że oszukiwali tzn. mają po 15fake maili itp. Jeden user nawet zdobył już 3 nagrody i miał zrobionych 35 faków. Dlatego zrobić kilka kont z głową czasem może się opłacić. Ja akurat mam czyste konto, bez faków ale radziłbym tym co mają stałe ip poprosić jakiegoś kolege z neostradą. Zrobić kilka kont na gmailu, dać mu linki z zaproszeniem i żeby po każdym zmienił ip. Jedni piszą, że i tak to lockerz wykrywa, inni nie ale z tego co widze po forum to rzadko kto dostał bana za fake a dokładniej rzecz mówiąc odjeli im tylko połowę punktów i na tym kara się skończyła.
Wysyłasz znajomym, namawiasz, jeśli grasz w jakiejś grze to tam. Jest kupa ludzi, którym możesz wysłać.
Robisz także demotywatory, ze stronką z zaproszeniami w źródle, ale po 10 min od wystawienia usuwasz Tongue
Zythus zdradził najlepszy sposób na nałapanie znajomych.Tongue

W dziale "Poradniki" przybyło ostatnio sporo sposobów na Z-Lista itp.
Ten kto potrzebuje znajomków, niech czyta.

Poczytaj też ten temat - http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=105
omegle.com ja tam namówilem jakoś laskę Wink xD

[Obrazek: sygnaturaforum.jpg]

"Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem."
Bruce Lee
Witam Jak sie robi konto fikcyje ... przy rejestracjiBig Grin
chodzisz do kafejek zakładasz konta a 2 osoba aktywuje je w domu i po sprawie Big Grin
opcja szukaj bo tematów było już wiele Wink
zamykam

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Wątek zamknięty