Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
krolu116 napisał(a):Witam ponownie. Mam mały problem z naliczaniem pieniędzy za kliki w waszej-kasie, e-zarabiaj i tredamanii z tegoż powodu, że są tam kliki konkursowe a mi nie pisze ile dany polecony zarobił. W takim wypadku podaje dwa możliwe rozwiązania:
1. Jeżeli klikasz w konkursowe kliki wysyłaj mi co 2-3 dni na Pw staty ze swojego konta, będę doliczał od tych zarobków odpowiednią ilość pieniędzy. Niestety sposób ten działa tylko wtedy, gdy nie masz poleconych.
2. Zamieniam refback w polskich firmach na kupno poleconych, tzn. płace każdej osobie zapisanej lub chcącej się zapisać 1,50zł za zapis i aktywność w wybranej firmie :idea:
Zapisy potwierdzam i równocześnie informuję, że wywaliłem 3 buxy z oferty :-( A oto powody:
5zlotych - przy minimum 5zł i zarobku 2,5 grosza dziennie z poleconymi chyba nigdy nie dojdziemy do minimum.
Wasza-reklama - strona przestała działać :-?
TradeMania - nie było zainteresowania, poza tym adminowi kończą się środki na wypłaty (pisze na głównej stronie)
To tyle :-) Jak znajdę jakieś fajne buxy to dodam :->