Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
nie idzie.. ale dzieki za checi :-P
kurcze trzeba cos wymyslec.. moze boro cos bedzie wiedzial.. w koncu skrypt podobny takze do ngbux wiec pewnie ten sam link do zlecenia wyplaty :idea:
[b:-|9729c69b7]mattys5[/b:-|9729c69b7], ja nie mam jeszcze minimum (4$ przy drugiej wypłacie) a co do tego że trzeba coś kupić to nie wiem :-? Ja kupiłem 10 ref i może nie miałem tego komunikatu dlatego..
Pytałem sie na forum, admin napisał że napisze o tym za godzinę i... nie napisał :->
Już 2 dzień próbuję ale nie maja stałej godziny, czyli bym musiał cały dzień siedzieć. I tak na dzień będzie limit około 100-200$
krolu116, limit 200$ to jest bardzo dużo. Przecież w dingo limit wynosi teraz 20$. Oczywiście nie chodzi o oficjalny limit, oficjalny w dalszym ciągu wynosi 60$, ale admin dziennie około 20$ instant wypłaca. :mrgreen: :mrgreen:
a dingo ma o wiele więcje userów gotowych do wypłat mixbux jest nowy i nie ma jeszcze tak wielu chętnych więc jeśli rzeczywiście było by to te 200$ to nie było by problemu z wypłatą..
TO jest chyba ten sam admin co w NG ,MIX ,INSTANTLY PTC/BUX i Prosper.W wiekszosci wprowadzili limity .W instantly PTC to limit chyba jest 15$~ .Tak widac po wyplatach na stronie glownej.