Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Numery GG Użytkowników

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Ale nie trzeba całych adresów podawać. Wystarczą pierwsze 4 litery, lub 4 ostatnie cyfry numeru konta bankowego. Powinno być bezpieczniej i z ochroną danych osobowych :-D

GG : 1606405

Lolekk1993
GG: 7799199

Ok, dodałem wszystkich do listy.

Pomyślałem, że będziemy tutaj dodawać numery GG oszustów, którzy próbowali się podszyć pod inne osoby. Tak więc osoby, które miały styczność z takimi oszustami, niech napiszą tu ich numery GG i pod kogo się podszywały.

krolu116 dobrze napisał. Jeśli ktoś się podaje za kogoś, kogo numer GG jest w tym temacie, ale pisze z innego GG to zablokujcie taką osobę, a numery GG oszustów podawajcie tutaj

Sniechu, dumny członek http://zarabiam.com od Maja 2008. Jerk

Pisał do mnie "oszust" ale numeru już nie mam...

Sniechu, dopisz jeszcze mnie GG:4867750 - pierwszy kontakt zawsze PW.

[b:-|7080cc1f7]unruhe7[/b:-|7080cc1f7], dopisany. Stworzyłem krótki poradnik, jak zapobiec oszustwom. Zawiera on 4 krótkie punkty, które obrazują przykładową bezpieczną wymianę pieniężną pomiędzy dwoma użytkownikami. Jeśli ktoś chciałby coś dodać do tematu - niech pisze tutaj.

Sniechu, dumny członek http://zarabiam.com od Maja 2008. Jerk

Nie załatwiam spraw na forum, ale...
Dopisz jeszcze mnie, że jedyny kontakt ze mną to przez pw. :-P

538979 to mój numer !!!

znowu paru oszustów pisało do mnie w tym jeden sie podawał za użytkowniak z tego forum

moj numer gg: 6509688

tylko z tego gadu rozmawiam :-)
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: