Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Rozwiązane]Problemy z zaproszeniami

Autor Wiadomość
RE: zaproszenia nie dochodzą
Sprawdź:
no to niech koleżanka wezmie i po klika "resend" do każdego, zazwyczaj to działa
Ja tak robiłem często i potem po 10 wiadomości ode mnie było Big Grin Asiu jak będziesz robić resend to kliknij raz i czekaj Smile

[Obrazek: 50_CENT_Vector_Signature_by_mikevectores.png]
dziękuje bardzo za podpowiedzi:-) spróbuje może to coś pomoże.. choć w paru przypadkach już robiłąm i nie pomogło..
RE: Problemy z zaproszeniami
Hmm mi nie dochodzą, ale wydaje mi się , że zablokowali pkty bo im koszulek brakuje , albo coś w tym stylu TongueP
(12-12-2009 17:29)skillz napisał(a):  Hmm mi nie dochodzą, ale wydaje mi się , że zablokowali pkty bo im koszulek brakuje , albo coś w tym stylu TongueP

Nic nie zablokowali.Tongue U mnie zaproszenia zawsze dochodzą na poczty i nie mam z tym problemów.
a co mają zaproszenia znajomych którzy się zarejestrowali do twojej poczty =.=?
Chodzi mi o to, że jak wysyłam zaproszenia na obojętnie jaką pocztę, to dochodzi.Tongue
To chyba normalne -.-, a czy ja pisze nie wyraźnie , czy ja pisałem że nie dochodzi ja mówie żę mam buga że nie dodaje mi pkt za znajomych
(12-12-2009 18:21)skillz napisał(a):  To chyba normalne -.-, a czy ja pisze nie wyraźnie , czy ja pisałem że nie dochodzi ja mówie żę mam buga że nie dodaje mi pkt za znajomych

Napisałeś to :
(12-12-2009 17:29)skillz napisał(a):  Hmm mi nie dochodzą, ...

Nie napisałeś, że masz Buga.
Ja już się nie chcę z tobą kłócić.Tongue Koniec.
ludzie możecie mi powiedzieć dlaczego jak miałem zbugowane konto, wysłałem do 3 znajomych zaproszenia, oni zaakceptowali, wchodzę tydzień później na stronkę, juz normalnie działa strona, ale w "Connect" nie pisze że oni zaakceptowali, tylko "Oppened" "NOT Accepted yet" :/
Wątek zamknięty