Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
OK, mam wszystkich, ci co nie są pode mną w innych firmach za refback wyślijcie mi na PW e-maile do wysyłania refbacku i napiszcie jaki to bank (PayPal lub AlertPay)
EDIT: To samo się tyczy wszystkich następnych zapisanych pod refback :-)
Niestety moje konto na AP zastało poddane weryfikacji (do 10 dni roboczych) i nie mogę wysyłać pieniędzy nikomu :-( Wypłacę wszystkim natychmiast po odblokowaniu możliwości konta. I nie jest to żaden chwyt żeby nie wypłacać :idea: Po prostu jak pech to pech :cry:
krolu116 napisał(a):Niestety moje konto na AP zastało poddane weryfikacji (do 10 dni roboczych) i nie mogę wysyłać pieniędzy nikomu :-( Wypłacę wszystkim natychmiast po odblokowaniu możliwości konta. I nie jest to żaden chwyt żeby nie wypłacać :idea: Po prostu jak pech to pech :cry:
W swoim konkursie masz napisane, że oferujesz refback także na Paypal.To ja skorzystam z tej opcji. :-P