Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
mi sie wydaje ze koles w ciu.. was robi i nic nie wyplaci kazdy mu po 1$ wyklika i niektorzy zamiast to olac beda klikac daleji za free zarobi :-) takie moje zdanie jak bedzie wyplacalny to sie zapisze
cpunek napisał(a):mi sie wydaje ze koles w ciu.. was robi i nic nie wyplaci kazdy mu po 1$ wyklika i niektorzy zamiast to olac beda klikac daleji za free zarobi :-) takie moje zdanie jak bedzie wyplacalny to sie zapisze
cpunek wiesz gdzie sobie możesz wsadzić taki komentarz... :-|
jeśli nie jesteś zainteresowany to nie pisz takich bezsensownych postów bo one nic nie wnoszą :-|
ja nie mam zamiaru nikogo naciągać, więc sobie daruj na przyszłość takie komentarze
zresztą za 8 dni będziesz się mógł spytać tych co się zapisali pode mnie bo wtedy ci co zapisali się wczoraj uzbierają 1$... :-)