Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Co robicie w wolnym czasie?

Autor Wiadomość

Sprawdź:
taka ławeczka
http://www.allegro.pl/item377538960_prof...czna_.html
+ 43kg obciążeń za 455zł

Tomsh, niestety nie mam znajomego spawacza Tongue

alo250, fajna, ale ja szukam bardziej uniwersalnej

Tomsh napisał(a):travispl napisał/a:
Le Parkour

W skrócie takie: skakanie po scianach itp?

Tak 8-) i wiele, wiele innych tricków. Salta, Przeskoki itp. 8-) 8-) :mrgreen:

travispl, gdyby nie moje kolano też bym biegał prosto, bez względu na przeszkody :-)
swego czasu byłem w to bardzo wkręcony, niestety kontuzja i zakaz lekarza, w przeciwnym razie miałbym przy najbliższej kontuzji operację ;(

Tomikus, oj to nie dobrze, ja ćwiczę już 2 lata i jedna z poważniejszych kontuzji była to że jak robiłem salto do tyłu na dworze to upadłem jedną stopą na kamień i nie mogłem skakać przez tydzień, bo przy każdym mocnieszym wysiłku noga zaczynała mnie boleć :->

Także sprawdzajcie miejsca gdzie robicie salta :mrgreen: :mrgreen:

travispl, akurat kontuzję gdzie indziej sobie zrobiłem :-)

photoshop, nozna, ekonomia [tak, ekonomia...],muzyka, koszykowka, gitara basowa, perkusja, laseczki... dlugo jeszcze moge wymieniac Tongue

No, GIMPa zapomniałem dodać. Moja pasja od roku. :-)

Kiedyś się bawiłem w gimpie i nawet mi szło, ale potem przerzuciłem się na Photoshopa CS2 i nie moglem tam sie polapac, nic mi jakos nie wychodziło i zakonczylem moją przygode z grafiką, teraz troche żałuje Sad

Ja jestem od roku wiernym GIMPowiczem i szczycę się tym, bo nie idę na łatwiznę na PSa z warezu. :-) GIMP ma porównywalne możliwości do PhotoShopa (może jedynie pentool i opcje smudga są słabsze), ale jest trudniejszym programem w obsłudze. jednakże porównując cenę 0zł do 3000zł widać jak na dłoni, że GIMP jest wg mnie lepszym programem, nie ma co ukrywać.

Edit: Hehe, 1000 post i na mój ulubiony temat. :->
Odpowiedz