![]() |
Co robicie w wolnym czasie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Co robicie w wolnym czasie? (/Temat-Co-robicie-w-wolnym-czasie-22851) |
Co robicie w wolnym czasie? - Tomsh - 15-06-2008 18:22 Dzisiaj naszła mnei ochota poznania was z innej strony, niż tylko zarabiania w necie i dlatego pytanie, co robicie/lubicie robic w wolnym czasie, procz pobytu na forum :-P Może coś trenujecie, biegacie, gracie na czyms? Prosze o odpowiedzi :-) Ja np. w wolnym czasie gram na gitarce, ogranach, pływam :-) Chciałbym zacząc uczy się jakiejsc techniki walki np boksu, ale nikle mam na to szanse, chociaz slyszałem że niedaleko mojej miejscowosci cos z tym zwiazanego powstało. No ale nic, pożyjemy zobaczymy :-P PS. Jesli uwazacie temat za głupi, albo za bardzo wkraczający w prywatnośc prosze to napisac, a wtedy poprosimy moda o przesuniecie do kosza. To tak dla scisłosci. - JereManU - 15-06-2008 18:24 Gram w piłkę nożną i tenisa stołowego regularnie. ![]() - Tomsh - 15-06-2008 18:31 JereManU napisał(a):tenisa stołowego regularnieO o tym zapomnielem napisac :-) moze kiedys jakis sparing?? :-) - sebolek321 - 15-06-2008 18:32 Hmm... Te same upodobania co Jere. Gram w piłkę nożną i tenisa stołowego najczęściej :idea: - JereManU - 15-06-2008 18:33 Tomsh napisał(a):moze kiedys jakis sparing?? :-) Zależy gdzie mieszkasz. :-P - Tomsh - 15-06-2008 18:39 sebolek321 napisał(a):tenisa stołowegoNiedługo bedziemy w debla grac ![]() JereManU napisał(a):Zależy gdzie mieszkasz.Oj od Szczecina daleko ... ![]() - alo250 - 15-06-2008 18:41 a ja trenuje na ławeczce która kupiłem częściowo z zarobionych pieniędzy w internecie - Tomikus - 15-06-2008 18:51 alo250, jaka ławeczka? jakiś link ? :-) też się poprostu zastanwiam nad zakupem, bo karnet na siłke mi się zaraz kończy - travispl - 15-06-2008 18:52 Ja głównie gram w siatkówkę, jeżdżę na motorowerze 8-) i uprawiam pewien sport który nosi nazwę Le Parkour/FreeRun :lol: Uważam że takie coś jest super - Tomsh - 15-06-2008 18:55 Tomikus napisał(a):też się poprostu zastanwiam nad zakupemJesli masz jakies zapedy spawacza albo masz jakiegos takiego znajomego, to mialem gdzies schematy (paintowskie) takich wlasnie przyrzadów :-) travispl napisał(a):Le ParkourW skrócie takie: skakanie po scianach itp? Cytat:Ja głównie gram w siatkówkę,lubię grac w siatke, tylko troszeczke wzrost nie pomaga :-P |