Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
buxit

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Ja jestem zarejestrowany ale nie klikam, bo poleconych nie mam a bez nich to właściwie ani rusz :-P

No zgadzam się Undecided Nawet sprawdzić jej nie można Tongue

P.S Brakuje mi 1$ do minimum :-|

i jak wypłaca?? kto zlecił wypłatkę??

Właśnie zleciłem wypłatę :lol: 5.01$ Teraz tylko pozostało mi czekać... :->

Edit : Jeszcze nie dostałem... ale, po tym co widzę to jeszcze nikt nie dostał od tamtego czasu bo było 1650,44 $ i tyle jest Undecided

ale jak zauważyłem to co jakiś czas ta suma rośnie...a teraz masz wekend :lol:

naiman napisał(a):Właśnie zleciłem wypłatę :lol: 5.01$ Teraz tylko pozostało mi czekać... :->

Edit : Jeszcze nie dostałem... ale, po tym co widzę to jeszcze nikt nie dostał od tamtego czasu bo było 1650,44 $ i tyle jest Undecided
moze maja miesieczne wyplaty

lukaszblobi napisał(a):ale jak zauważyłem to co jakiś czas ta suma rośnie...a teraz masz wekend :lol:

A co w weekendy nie płacą :oops: :?: Oki poczekamy, zobaczymy nie pali mi się :-P Czekam dopiero ponad 3 dni

najczęściej jest że płacą w dni robocze

Czekam już 5 dni roboczych prawie i nadal nic... Widać po liczniku że ostatnio wypłacali :roll: Więc nie wiem... ile mają max. na wypłacenie :?:

ja tez czekam na 5 dolcow i nic Sad
Odpowiedz