Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
MoneyBookers

Autor Wiadomość

Sprawdź:
hej ile kosztuje dokładnie przelanie kasy z WB na PP ??i czy nie ma z tym żadnych trudności ?? aha i czy żeby przelać na pp musi być zweryfikowane konto ??

WB = WebMoney a to jest dział do MoneyBookres ;-)

oco chodzi z tą weryfikacją konta?
musze cos zlecic? przyślą mi coś na hate ;d?

Da się jakoś odzyskać datę urodzenia jaka została wprowadzona ??
Musiałem coś źle wpisać i teraz jej nie pamiętam :mrgreen:
RE: MoneyBookers
Musisz pisać do supportu. Najlepiej zamknąc konto i na nowo otworzyć, sam tak robilem...
kolego, nie bawimy się w archeologa, warn 20%
mb dobra rzecz zwlaszcza dla osob ktore graja w pokera czy zaklady bukmarycherskie
bardzo szybkie wyplaty

moznarowniez dorobic sobie karte roczny koszt 10euro czyli 45zl
oczywiscie wczesniej trzeba miec zweryfikowane konto do domu list z kodem poowinien przyjsc po tygodniu

z tego co zauwazylem mb zmiania nazwe na skrill
Dziś założyłem konto na MB. Chciałbym przelać od razy środki na konto mb, czy dojdą jeśli konto nie jest zweryfikowane jeszcze //. Na czym właściwie polega weryfikacja. Trzeba wysłać skan dowodu //
Jakby ktoś potrzebował informacji na temat mb/skrill to chętnie pomogę.
Jak to jest z ta karka MasterCard ? Jest calkowicie za free ? placi za nia, za wyrobienie ? albo jakis abonament ? do czego glownie sluzy ?
Odpowiedz