Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
damian097 napisał(a):http://twojareklama.biz/site/index.php?refid=84
a wiec w tej firmie w 3 dni mam juz 10zl a ceny za reklame sa takie:
200 klików PTC (10gr/15s) PLN2
500 klików PTC (10gr/15s) PLN3.5
Email do All (25gr/20s) PLN3.95
500 klików PTC (15gr/30s) PLN4
1000 klików PTP (5gr/5s) PLN5
5000 impresji bannera PLN5.5
jak dla mnie bomba
stary tylko daj mi odetchnąć i przez kilka dni nie zamawiaj reklam bo nie mam czasu na ich realizacje bo mam kupę nauki na uczelni. W sobotę wszystko wyprostuje wiec poczekaj
Najlepiej się zapisz do polskich firm GPTR i tam za wyklikaną kase kup se reklame. Polecam dolarka, centrumbiznesu i złotóweczke ( moge ci przesłać swój link na pw jak bardzo chcesz :mrgreen: ). Ja osobiscie wykupiłem też reklamy w bez-minimum, nawet niezłe mają ceny, zobaczymy czy będą skuteczne
Wiem, że o to ci chodziło pewnie, ale w firmach do reklam nie jestem więc się nie znam ;-)
ja ostatnio wykupiłem reklamę w Bitmails.info reklamowałem cash-linkz ale niestety nikt się nie zapisał...a co chcesz reklamować?? Polskie czy zagraniczne firmy??
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.