Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Pewnie znow Spam !!! :-x
tomciozet a tak wszystkich przekonywałeś że firma wypłaci i masz dobry kontakt z Adminem owej firmy a teraz nic nie działa :-|
Zawiodłem się troche :-P Teraz nie będe zapisywał się do firm u których nie zobacze dowodów wypłat bo to nie ma sensu strata czasu bo na słowo poleconego nie ma co liczyć
Poprostu takie są fakty !!!
Juz któryś raz dałem się nabrać lecz teraz juz takiego błędu nie popełnie jak juz wyżej wspominałem będe sie zapisywał do takich firm które na 100 % płacą myśle że na naszym forum będzie można takie firmy znaleźć ;-) Bo oferowanie nowych firm typu np. bux lub innych to nie ma sensu się zapisywać poprostu strata czasu :-?
No niestety tomciozet sam sie przekonales ze nie można takim firmom ufać jesli nie masz dowodu !!!
Zapisałem się do paru a nawet do parunastu firm w których nie dostalem wypłaty i teraz ponosze przez to spore konsekwencie tzn. mam zaśmieconą skrzynkę pocztową. Z niektórych firm się wypisałem i jeszcze do tej pory dostaje emaile od firm w których juz nie jestem, napisałem już do Adminów żeby nie przysyłali mi na poczte wiadomości i nic nie pomogło !!!
Dlatego mam nadzieje że bez dowodów wypłat nie warto się zapisywać !!!
Sporo jest polecających i namawiających aby się zapisywac pod nich lecz rządajcie dowodów bez dowodów odradzam się zapisywać !
To by było na tyle - pamiętajcie nie dajcie się nabrać jeśli ktoś Was namówi abyście się zapisali pod niego to zadajcie pytanie czy ma dowód wypłaty jeśli nie to odmówcie.
1) Nieźle się rozpisałeś
2) Ktoś, kto Cię namawia, nie chce Cię w nic wrobić,
3) Owszem nie wszystkie firmy płacą, a niektóre wypłacają tylko na początku,
4) Dowód / brak dowodu nie świadczy o wiarygodności polecającego
5) Nadal masz tę firmę w swoim podpisie pod postem.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.