Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Daty, daty, daty... Czyli kiedy możemy się spodziewać płatnych restock'ów!
Sprawdź:
Nie jest jeszcze tak źle. Jakoś dotrwam do tej 4 Szkoda tylko, że to w środku tygodnia...
A jeszcze mam takie pytanie - gdzie wam się wyświetlił ten komunikat:
Cytat:Congratulations - You've successfully signed up to enter PTZ Place for Wave 1 on February 25 sometime between 6:00-7:00 p.m. EST. Wave 2 will be sometime between 8:00-9:00 p.m. EST, and Wave 3 will be sometime between 10:00-11:00 p.m. EST.
Mi najbardziej zależy na PSP albo Wii wykupiłem sobie dostęp do wszystkich 3 fal i zostało mi jeszcze 417PTZ czekam teraz na potwierdzenie. To przyjdzie mi na e-mail czy pojawi się na hallwayu ?
Rozumiem że jak nie zamówie to jeszcze mogę zamówić coś na darmowym restocku.
A co z tym jak zamówię coś na płatnym rostocku to czy będę mógł jeszcze zamawiać na darmowym dla wszystkich
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2010 15:02 przez foxofixo.)
(19-02-2010 14:43)Mathis K napisał(a): elo przez jakis czas nie bylo mnie na forum wiec pytam: czy jesli nie wykupie zadnej fali, to wykluczy mnie to z mozliwosci brania udzialu w restocku?
będziesz mógł brać udział tylko w darmowym ale data i godzina nie jest znana
Co do 3 fali to trochę lipa że tak rano, większość do szkoły będzie szła ale i tak wejdę