Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Bardzo dziwny restock. Obie kapcze miałem głupie i na dodatek wpisywałem je 2x. W miejscu wyboru kategorii miał się popisać mój skrypt lecz ja musiałem sam kliknąć kategorię co spowodowało że po chwili lrc znów wrócił do kategorii i musiałem czekać aż skrypt wybierze Brands We Love.
Jedynie Math miałem fajną 25+5
Nagroda : PayPal 75$
Zdjęcie :
Uwagi : Pierwszy raz używałem LRC no i ... wszystko git keczup, ale nie wypełniło mi logowania : ( trudno : P przy okazji chwalę się że pierwszy raz uploaduje fotke xD
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-01-2011 23:12 przez Morfit.)
ahaha dzieki morfit :**
a ja zgarnalem decale ale z wrazenia nie mam screena^^
mylem sie, przychodze, patrze na sb a tam sie dra ze 25$ do przodu, ze maja 50$ ja wchodze szybko i decale stoja to biore xD
recznie wypelnialem! /fuck
(09-01-2011 23:10)cinexik napisał(a): ahaha dzieki morfit :**
a ja zgarnalem decale ale z wrazenia nie mam screena^^
mylem sie, przychodze, patrze na sb a tam sie dra ze 25$ do przodu, ze maja 50$ ja wchodze szybko i decale stoja to biore xD
recznie wypelnialem! /fuck
ja tez zgarnąłem decale poraz 3 juz i jeszcze nawet zadnych z tych decalzów nie dostałem...kurde jeszcze ta godzina 22:30:/ akurat łyczyłem pepsi w kuchni przychodze a tu po restocku :/
skąd wogóle wiadomo o ktorej jest restock?czy wy siedzicie i wisicie cały czas na lockerz??
pozdro