Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Paid2YouTube.com ? Zarabianie przez YouTube

Autor Wiadomość
RE: Paid2YouTube.com ? Zarabianie przez YouTube
Sprawdź:
jeden jest mój a drugi jest mojego kolegi i czy to coś zmieni wypłata tak jak każda inna
najpierw piszesz ze foto przed i po formacie a teraz nagle ze jedno Twoje a drugie Twojego kolegi... szybko zmieniasz zdanie i to w przeciagu liku minut. ciekawe co jeszcze ciekawego wymyslisz
specjalnie dla takich jak tych umieściłem dzisiejszy dowód wypłaty http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=2399&page=2 jak chcesz wyśle ci na zippyshare to będzie lepiej widoczne
i widze ze na tym scr masz inne konto na paypalu ;D ( nie zakryles calego dokladnie - na innym scr masz inny log)

zreszta, nie mam zamiaru sie tu w nieskonczonosc sprzeczac. powiedzialem co mysle i zdania nie zmienie.
koniec, kropka, amen.
zapraszam do rejestracji
hehee
to jest fake czekalem ponad 2 miechy na filmy i inne gowna i nic dalej nie dziala wiec dalem sobie spokoj oprocz gagabux i neobux nic lepszego nie znajdziecie............zreszta czemu ma taki sam wyglad jak bux.to?
Zarabianie za oglądanie filmów YouTube!
[center]Witam,
[Obrazek: 2_618925240l.jpg]

Dziś zaprezentuje wam jak zarabiać z YouTube!
Paid2youtube.com jest bardzo ciekawym buxem, na którym zarabiamy:

- rejestracja na stronie (0.05$)

- oglądając wybrane filmy z Youtube (0.01$),

- komentując pozytywnie filmy z Youtube (0.10$),

- subskrybując filmy z Youtube (0.35$),

- oceniając filmy z Youtube (0.01$),

- oglądając pozostałe filmy z Youtube (0.001$). (350 dziennie)*

Strona buxa oparta jest na skrypcie znanym nam z bux.to. Nie można wykupić konta premium, za to jest możliwość wynajęcia poleconych. Ogólnie strona jest przejrzysta i wszystko dokładnie na niej widać. Minimum do wypłaty 10$, które zbiera się dość szybko z racji, iż reklam dziennie może być od 365 do 380, czasem zdarza się szansa na subskrypcje i komentarze (ok. 10 dziennie, lecz szybko pojawiają się i znikają), więc jest na czym zarobić. Wypłaty wysyłane są na konta PayPal w ciągu 30 dni, jednak na ogół nie trwa to dłużej niż 5 dni (a nawet 12 godzin!). Dowody wypłat znajdują się na forum tej strony.

Na początek otrzymujemy 0,05$, nie opłaca się wypłacać na Alertpay, gdyż minimum jest większe. Restart klików co 24 godziny . Warto zaglądać na stronę parę razy dziennie gdyż mogą pojawiać się możliwości komentowania i subskrypcji, które mają na ogół krótki termin (ok. 500 klików), oraz nowe filmy do wyklinania .

*Dostępny jest bot który sam klika, do pobrania:
1] Każdy kto zarejestruje się z mojego linku dostanie bota dzięki któremu nie trzeba samemu włączać filmów (w 30min – 1h mamy dziennie od 1 do 2$)
Aby go dostać należy napisać mi wiadomość na emaila [email protected] i podać swój Nick z Paid2YouTube.

Podobne:
[Obrazek: banner9.gif]

[/center]
Glosy: pkowal00 (+1)
RE: Zarabianie za oglądanie filmów YouTube!
A czy to przypadkiem nie scam? Jak masz dowód wypłaty to wyślij mi na prv

lord101, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2011.
RE: Zarabianie za oglądanie filmów YouTube!
A o tym jeszcze nie słyszałam...
Wypróbuje, dzięki.
Wątek zamknięty