Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kalis ja mam wałka z tym dodatkiem bo od kilku dni wyciszenie Chrome nie działa :/ Próbowałem go usuwać, instalować na nowo, instalować flasha i samą przeglądarke i nic. Masz na to jakieś lekarstwo ?
Edit : Już nieaktualne
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-01-2011 18:20 przez Silek.)
Program jednak doczekał się aktualizacji, w końcu się do tego zmusiłem
Zmiany opisane w pierwszym poście. Zachęcam do przetestowania - głównie na systemach Vista & 7, bo nie miałem możliwości sprawdzić na nich działania programu.
Pozdrawiam.
(16-05-2011 21:17)adamsonm napisał(a): wszystko ładnie pięknie ale jak się wycisza Chrome to kopiuje plik do
C:/Document and Setting a nie C:/Document and Settings ;/ brak 1 literki
Hm to trochę dziwne, bo zastosowałem zmienną systemową (jak pamiętam to %userprofile%)... Informacja o tej ścieżce pobierana jest z rejestru systemowego.
Wygląda to na problem z Twoim systemem, jak ktoś potwierdzi błąd to zajmę się tym.