Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Zamknięty]Write a Daily Question

Autor Wiadomość
RE: Write a Daily Question
Sprawdź:
Pyt:Where is Poland ?
In Europ
In Asia
In Africa Smile

Tak czy inaczej, daj coś o polsce.
zgadzam sie z przedmowca.
pewnie 80% - co to jest polska? Big Grin
Witam. Ja również wygrałem na "generalu" możliwość ułożenie pytania.Także myślałem pytaniu dot. Polski np "czy wiesz że Polacy nigdy nie zbudowali żadnego obozu koncentracyjnego";w amerykańskich mediach często używa się tego błędnego określenie i mam pewność że część Amerykanów żyje w tym przekonaniu że braliśmy czynny udział w Holocauście nad czym ubolewam.

ps.mam nadzieje że będzie opcja wybrania zamiast tego pytania jakiejkolwiek rekompensaty czy to jakiś paypal albo inny syf !

tak czy inaczej zachęcam autora wątku jeżeli będzie to już pewne aby ułożył pytanie o Polsce !Smile

pozdrawiam !
Jestem za Malinkiem ; ]

O polsce słyszeli na pewno po katastrofie w Smoleńsku ; ) W końcu jesteśmy sojusznikami ich
Hehe, sojusznikami raczej pominiętym krajem, większość amerykanów nawet nie wie gdzie Polska leży, wolałbym aby dyplomacja naszego kraju starała się bardziej poprawić stosunki z Rosją a nie pchać się na zachód.
ale dobra starczy polityki.
ja uważam że Raperrek ułożył najlepsze pytanie :]
(06-12-2010 16:07)Raperrek napisał(a):  Pyt:Where is Poland ?
In Europ
In Asia
In Africa Smile

Tak czy inaczej, daj coś o polsce.

Ja dałbym to pytanie
Ciekawy jestem ile hamburgerków odpowiedziało by dobrze
Dla hamburgerów może takie?
Ile ważysz?
150 ?
250?
Więcej?Big Grin
Ile nagród zamówiłeś na Lockerz
jak często jesz hamburgera
Może jakaś ankieta skąd się pochodzi?

Do wyboru by mogła być Polska (ofc Big Grin), USA i Kanada, Chiny, Pozostała część Europy i Azji no i potem cała reszta Smile Dowiedzielibyśmy się przynajmniej jak się narodowości w Lockerz rozkładają i ile w tym Polaków ^^
Wątek zamknięty