Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: PayB - zarabianie na zadaniach w aplikacji mobilnej - dziennik budowy aplikacji
Post #5
Development
Aplikacja zawiera już większość funkcjonalności - autoryzacja, dashboard, historia. Aktualnie pracujemy nad podłączeniem pierwszego offerwala razem ze stroną ustawień. Po tym zostanie implementacja podstrony nagród i planowanie otwartych testów.
RE: PayB - zarabianie na zadaniach w aplikacji mobilnej - dziennik budowy aplikacji
(29-12-2023 17:24)Styler napisał(a): Post #7 Design ukończony!
Wszystkie ręce na development
Byłem uczestnikiem kilku takich projektów, i ze smutkiem powiem, że poza jednym nigdy nie było jakiegoś dużego zysku Tyko farma botów wypaliła. Ale mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-01-2024 20:26 przez dzemba.)
(04-01-2024 20:25)dzemba napisał(a):
Byłem uczestnikiem kilku takich projektów, i ze smutkiem powiem, że poza jednym nigdy nie było jakiegoś dużego zysku Tyko farma botów wypaliła. Ale mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej.
Żeby lepiej wyskalować zarobki będę implementował wielu dostawców
(05-01-2024 16:56)Styler napisał(a):
(04-01-2024 20:25)dzemba napisał(a):
Żeby lepiej wyskalować zarobki będę implementował wielu dostawców
Model biznesowy mi znany. Macie jakiś plan jak się wyróżnić spośród kilkudziesięciu identycznych aplikacji?