Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Stepler - zarabiaj na chodzeniu!

Autor Wiadomość
RE: Stepler - zarabiaj na chodzeniu!
Sprawdź:
(13-12-2021 09:09)DonGrigori napisał(a):  Dozbierałem do minimum w Stepler i zobaczę czy coś wyślą Wink
A najaka nagrodę wymieniłeś pkt jeśli można wiedzieć
Witam. Też zaangażowałem się w Steplera. Ktoś wie coś może więcej o tej firmie i czy ktoś już coś odebrał od nich? Pozdrawiam
(16-12-2021 20:26)Santosinho8 napisał(a):  Witam. Też zaangażowałem się w Steplera. Ktoś wie coś może więcej o tej firmie i czy ktoś już coś odebrał od nich? Pozdrawiam
To co znalazłem o nich - Link
Nagroda zamówiona 11/12 (Amazon 25PLN). Czekam nadal.
(16-12-2021 23:31)marines27 napisał(a):  Nagroda zamówiona 11/12 (Amazon 25PLN). Czekam nadal.

Koniecznie daj proszę znać jak sytuacja.
(17-12-2021 01:07)DonGrigori napisał(a):  
(16-12-2021 23:31)marines27 napisał(a):  Nagroda zamówiona 11/12 (Amazon 25PLN). Czekam nadal.

Sprawdziłem na zagranicznych forach i rzeczywiście są problemy z emailami od nich. Napisałem wczoraj do supportu. Dziś przesłali ponownie kod. Wszystko działa.
Nic, tylko chodzić zanim obecnych nagród nie zastąpią kuponami zniżkowymi.
(17-12-2021 16:32)marines27 napisał(a):  
(17-12-2021 01:07)DonGrigori napisał(a):  

Sprawdziłem na zagranicznych forach i rzeczywiście są problemy z emailami od nich. Napisałem wczoraj do supportu. Dziś przesłali ponownie kod. Wszystko działa.
Nic, tylko chodzić zanim obecnych nagród nie zastąpią kuponami zniżkowymi.
Dzięki za info Smile sprawdzam wiec Smile
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: