Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(18-09-2020 21:02)fusek napisał(a): a czemu nie wrzucasz zarobkow? taki to fenomenalny komunikator - dzięki któremu zarabiasz - to przy tylu poleconych powinieneś tu wrzucać dowody daily
To żadna tajemnica nie ukrywam swoich zysków są one widoczne dla wszystkich osób które się zapisują z mojego reflinku, ponieważ te osoby mają możliwość dokładnego sprawdzenia mojego profilu. Uważam, że to oczywiste, że aktualnie zyski są bardzo skromne, bo i ilość zdobytych poleconych to zaledwie ~2% zamierzonej ilości. Choć już kilkakrotnie zyski z apki wrzucałem w temacie "Ile dziś zarobiłeś".
(19-09-2020 07:21)itmaster napisał(a): A jaki prognozujesz zarobek miesięczny, gdy osiągniesz cel 10k poleconych?
Aktualnie mam ~20% aktywnej sieci lecz to nieuniknione, że zejdzie to jak w większości serwisów do ~10% (może nawet nieco poniżej) i na tym poziomie uważam uda mi się utrzymać (kompensując osoby odchodzące nowymi). Aktualnie osiągnąłem 2% zamierzonej ilości poleconych i zarabiam od kilku do kilkunastu złotych dzienni. Uważam, że po osiągnięciu celu uda mi się przekroczyć barierę 1000 zł miesięcznie pasywnego dochodu. Moje założenia opierają się tylko na zyskach z bezpośrednich polecanych. Na pozostałe lvl nie mam większego wypływu i nie mam najmniejszego pojęcia jak się pozostałe 7 lvl i zysk z nich będzie rozwijał.