Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Blog o marketingu internetowym - jakubkorzyniewski.pl
Cześć, widzę, że działasz bardzo prężnie. Tylko w ten sposób można odnieść sukces w tej branży
Jedna uwaga, musisz zabrać się za pozycjonowanie strony, bez tego elementu nie przebijesz się w wyszukiwarkach.
Powodzenia i dużo samozaparcia do dalszej pracy.
(04-08-2020 11:30)partnerski napisał(a): Cześć, widzę, że działasz bardzo prężnie. Tylko w ten sposób można odnieść sukces w tej branży
Jedna uwaga, musisz zabrać się za pozycjonowanie strony, bez tego elementu nie przebijesz się w wyszukiwarkach.
Powodzenia i dużo samozaparcia do dalszej pracy.
Cześć, wiem. Mam jednak wiele innych zajęć, działam też na fejsie. Na pozycjonowanie przyjdzie czas
Dawno nie było żadnego wpisu. Domniemałem, że porzuciłeś temat a blog przedpadł w odmętach internetu
Natomiast z tego co widzę cały czas dodajesz nowe wpisy(którę są całkiem merytoryczne! ).
Przykładowo https://www.jakubkorzyniewski.pl/jak-dlu...jonowania/ ma bardzo ciekawy potencjał ale jest strasznie krótki i nie wszystkie kwestie zostały moim zdaniem wystarczająco wyjaśnione. Więcej przykładów(a masz z czego je czerpać), częstsze wpisy a na pewno będę zaglądał!
(13-10-2020 12:05)Czaq napisał(a): Dawno nie było żadnego wpisu. Domniemałem, że porzuciłeś temat a blog przedpadł w odmętach internetu
Natomiast z tego co widzę cały czas dodajesz nowe wpisy(którę są całkiem merytoryczne! ).
Przykładowo https://www.jakubkorzyniewski.pl/jak-dlu...jonowania/ ma bardzo ciekawy potencjał ale jest strasznie krótki i nie wszystkie kwestie zostały moim zdaniem wystarczająco wyjaśnione. Więcej przykładów(a masz z czego je czerpać), częstsze wpisy a na pewno będę zaglądał!
Bardzo dziękuję – Ostatnio bardzo dobrze mi szło w afiliacji, dlatego trochę porzuciłem temat. Mimo wszystko bloga traktuję perspektywicznie i mam nadzieję, że w przyszłości będzie to moje jedno z wielu źródeł dochodu. Postaram się publikować jeden artykuł tygodniowo