Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Blog o marketingu internetowym - jakubkorzyniewski.pl

Autor Wiadomość
RE: Blog o marketingu internetowym - jakubkorzyniewski.pl
Sprawdź:
Kolejny artykuł na blogu. Tym razem skierowany do początkujących copywriterów.

Początkujący copywriter – gdzie szukać zleceń?
Cześć, widzę, że działasz bardzo prężnie. Tylko w ten sposób można odnieść sukces w tej branży Smile
Jedna uwaga, musisz zabrać się za pozycjonowanie strony, bez tego elementu nie przebijesz się w wyszukiwarkach.
Powodzenia i dużo samozaparcia do dalszej pracy.
(04-08-2020 11:30)partnerski napisał(a):  Cześć, widzę, że działasz bardzo prężnie. Tylko w ten sposób można odnieść sukces w tej branży Smile
Jedna uwaga, musisz zabrać się za pozycjonowanie strony, bez tego elementu nie przebijesz się w wyszukiwarkach.
Powodzenia i dużo samozaparcia do dalszej pracy.

Cześć, wiem. Mam jednak wiele innych zajęć, działam też na fejsie. Na pozycjonowanie przyjdzie czas Smile
Fajny przystępny język na tym blogu. Powodzenia Smile
Jak długo trwa pozycjonowanie strony - pierwsze efekty pozycjonowania

Cześć. Wrzucam zaległy artykuł z bloga, którego zapomniałem podlinkować. Niebawem pojawią się kolejne, gdyż wracam do regularnego blogowania Smile
Social media w lokalnym biznesie - kilka wskazówek

Łapcie nowy artykuł z mojego bloga. Kilka porad dotyczących prowadzenia profili lokalnego biznesu w social mediach Smile
Dawno nie było żadnego wpisu. Domniemałem, że porzuciłeś temat a blog przedpadł w odmętach internetu Big Grin
Natomiast z tego co widzę cały czas dodajesz nowe wpisy(którę są całkiem merytoryczne! Wink ).
Przykładowo https://www.jakubkorzyniewski.pl/jak-dlu...jonowania/ ma bardzo ciekawy potencjał ale jest strasznie krótki i nie wszystkie kwestie zostały moim zdaniem wystarczająco wyjaśnione. Więcej przykładów(a masz z czego je czerpać), częstsze wpisy a na pewno będę zaglądał!

[Obrazek: mentoring.png]
Glosy: Soplica (+1)
(13-10-2020 12:05)Czaq napisał(a):  Dawno nie było żadnego wpisu. Domniemałem, że porzuciłeś temat a blog przedpadł w odmętach internetu Big Grin
Natomiast z tego co widzę cały czas dodajesz nowe wpisy(którę są całkiem merytoryczne! Wink ).
Przykładowo https://www.jakubkorzyniewski.pl/jak-dlu...jonowania/ ma bardzo ciekawy potencjał ale jest strasznie krótki i nie wszystkie kwestie zostały moim zdaniem wystarczająco wyjaśnione. Więcej przykładów(a masz z czego je czerpać), częstsze wpisy a na pewno będę zaglądał!

Bardzo dziękuję Smile – Ostatnio bardzo dobrze mi szło w afiliacji, dlatego trochę porzuciłem temat. Mimo wszystko bloga traktuję perspektywicznie i mam nadzieję, że w przyszłości będzie to moje jedno z wielu źródeł dochodu. Postaram się publikować jeden artykuł tygodniowo Smile
Pojawił się nowy artykuł na moim blogu Smile

Skąd czerpać wiedzę o marketingu internetowym?

Dowiecie się z niego, jakie książki o marketingu warto przeczytać oraz jakie blogi czy kanały na YouTube warto śledzić Smile
Dzisiaj opublikowałem kolejny artykuł na moim blogu: Jak budować markę osobistą w internecie?

W artykule przedstawiłem najlepsze internetowe kanały oraz wyjaśniłem, jakie korzyści płyną z silnej marki osobistej.

Miłego czytania Smile
Wątek zamknięty