(27-03-2020 22:26)Maniak2019 napisał(a): Witam,
Co polecasz dla początkującego bo sam chcę otworzyć sklep na zasadzie Dropshippingu.
Głównie szkolenia z reklamy jak i samego dropshippingu, co do dropshippingu to głównie Hayden Bowles, Gabriel St-Germain, Dan Dasilva, Franklin Hatchett, i wielu innych. Jeśli chodzi o reklamę to głownie Dawid Bagiński ale też, dużo innych kursów. Co tu dużo mówić nie zastanawiaj się który, tylko działaj
(27-03-2020 22:40)Ando napisał(a): Jak przy dropie wygląda sytuacja z ewentualnymi reklamacjami czy zagubionymi/niedostarczonymi przesyłkami? Klient się zwraca do Ciebie i co dalej?
Za reklamacje i przesyłki odpowiada hurtownik, do Ciebie należy tylko przekazanie sprawy dalej
(27-03-2020 22:43)srybus napisał(a): Sprzedajesz produkty z dropa tylko na PL, czy może global?
Aktualnie prowadzę Dropa w Polsce, UK i USA, w najbliższym czasie nawiązuje współpracę z pewnym Polakiem mieszkającym na Islandii, który ogarnie temat prawny i logistyczny.
(28-03-2020 11:16)Mailowiec napisał(a): Jaką formę prawną (jdg, sp. z.o.o?) dla działalności wybrałeś dla dropa?
Powodzenia 
Aktualnie jestem na jdg, na dniach udaje się do paru radców prawnych w celu optymalizacji podatkowej
28.03.2020
Reklama na nowym sklepie jest wyłączona, ponieważ z mojego doświadczenia weekendy we wszystkich moich sklepach szczególnie na początku nie są wybitnie dochodowe, dodatkowo tak jak mówiłem mam aktualnie parę zleceń na sklepy i ogarniam wszystkie potrzebne rzeczy do mojej nowej agencji reklamowych.
Z ciekawszych rzeczy aktualnie testuję reklamę dla moich usług docierającą do Polaków za granicą, wyniki i zainteresowanie jest kosmiczne. Załączę zdjęcie dla zainteresowanych. Jeśli macie jeszcze jakieś pytania to zapraszam tutaj lub na pw, Postaram się odpowiedzieć w miarę możliwości. Pozdrawiam
![[Obrazek: REKLAMA-FB.png]](https://i.postimg.cc/LYWL5r6M/REKLAMA-FB.png)