Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Odbierz 50 euro / 200 zł - Revolut dla Biznesu
Sprawdź:
(14-11-2019 23:26)rachman napisał(a): @Dziubek96 masz link w 1 poście, możesz brać, nie mam info o wygaśnięciu. Ma być ważne do końca listopada a walczą by było dłużej. Info się pojawia o aktywnej promocji po wejściu z refa więc powinno działać.
Wiadomo jak każdą inną mogą i tą w każdej chwili wyłączyć więc jak chce to bierz
A słuchaj mam pytanie, jesli wezme freelance bede mogl polecac na siebie dalej?
Cytat:A słuchaj mam pytanie, jesli wezme freelance bede mogl polecac na siebie dalej?
Revolut nie ma systemu poleceń kont biznesowych wbudowanego. Linki polecające dawali losowo - info od supportu... Ja się nie doprosiłem o reflink więc znalazłem inny sposób, za grosze ale zawsze...
(15-11-2019 07:15)micek181 napisał(a): Promocja dla biznesu skonczyla sie 2 dni temu juz
Ile razy mam powtarzać? Ważna do końca listopada a jak się uda to dłużej. Nie mam na to wpływu ale jakby skończyli i dali informację wcześniej to od razu dam tu znać.
Na razie nie mam info o zakończeniu od firmy która współpracuje z Revolut więc skończcie tą dezinformację... TO INNA PROMOCJA!!!
To raczej nieporozumienie.
Kampania w firmie aktywna. Zaraz napiszę do nich ale podpinali landing bodajże wczoraj właśnie wygasłej promo i być może stąd fiksacje. Dam znać jak się wyjaśni. Oficjalnie kampania trwa.