Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja mam konto na GitHub założone przed 09/09 ale niestety nie wiem czemu mam oflagowane konto tzw. ukryte przed publicznością . Pisałem wczoraj do supportu GitHub ale żadnej odpowiedzi nie dostałem
(09-10-2019 18:34)jamajkis napisał(a): Co z dropem 15 października? Czemu ma być dopiero 15 listopada? Trochę dziwne bo już wrzesień i październik odpadł...
Była tam jakaś sytuacja że na pewien czas airdrop był wstrzymany przez to że ludzie atakowali githuba i hackernet'a by zdobyc konta do airdrop'a, i by zrobić zasady "fair play" wstrzymali i ogarneli sytuację + kraje które atakowały keybase "zbanował" i zmienił lekko zasady że trzeba numer telefonu jakoś potwierdzić ;P ale przez to by jeszcze wszystko do końca ogarnąć (przynajmniej z tego co mi wiadomo) po prostu skipneli rozdawanie w październiku i zaczynają od listopada ^^