Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Coinbase nagrody za naukę - darmowe kryptowaluty (do ~73$) - aktualizacja

Autor Wiadomość
RE: Coinbase Earn - darmowe $16
Sprawdź:
Tak jak mówiłem szkoda czasu.

"Please follow the below tips:
The document must show your full name, address, and the date it was issued.
The entire document is shown, and no portions of the document should be cut off or blurry, as you might be cutting out something that we need
The document is not handwritten
We aren’t able to process documents written in non-latin characters. For documents in a different language with characters, please provide a translated version
We can’t accept a photo of the document on your computer screen or app, so you’ll want to either print your document and scan it or download a PDF version to upload
If you previously submitted a bank statement, be sure that it is an official periodic statement issued by your financial institution that shows a summary of your transactions over that period. We can’t accept other types of bank notices.

The easiest way to do this is to access a PDF version, which most banks and utility companies will let you download directly."

Dostali .pdf który chcieli.
Podejrzewam, że chodzi o polskie znaki w pdf, ale amatorzy sobie z tym nie poradzą.
A nie każdy bank ma opcje wyboru rodzaju jezyka pdf.
Jak uważasz, nie zmuszam nikogo do założenia konta. Jak ktoś ma zweryfikowane, to po otrzymaniu zaproszenia,
przejście tego quizu zajmuje chwilę. Każdy sam musi ocenić, czy mu się to opłaca.
Tobie adresu z .pdf nie przepuścili Smile mi skanu dowodu robionego Kamerką w lapku,telefonem,i z dysku lapka nie chcą zweryfikować. Odrzucają. Za to potwierdzenie adresu przeszło Jerk2
Ciekawe co wymyślaja Big Grin
Mi wszystko zaakceptowali w ciagu 4 godzin, dzis odebralem 16$ Lol
dodali rownież stellar XLM ktoś już ogarnial quiz o tej walucie i zna odpowiedzi?

https://app.getgrass.io/register/?referr...yr8iLERdTK
Dostalem po 24h i wyplacilem na PayPal, dzieki za wpis Smile
Czyli mail z zaproszeniem do quizu przychodzi dopiero po 24h? wczesniej nie da rady tego wykonac?

Zapisałem sie na wszystkie quizy i na ten za 50$ w xlm Big Grin

Konto w 5min zweryfikowane bez problemu - faktura za telefon + dowod przod tyl

Mati684, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2013.
Ostatecznie po 2 dniach negocjacji zaakceptowali weryfikację .pdf umowy z bankiem.
Trochę mnie poniosło w ostatnich postach, ale często te weryfikacje potrafią wyprowadzić z równowagi. A robiłem kilka w podobnym czasie.

Zapisałem się na 4 quizy i czekam na zaproszenia.

Przyłączę się do prośby o odpowiedzi z quizu .xlm jeśli ktoś będzie miał.
Dzięki.
Też się wczoraj zarejestrowałem, weryfikacja zaakceptowana w 10min~ i czekam na te quizy Big Grin
Jest jakiś łatwy sposób jeżeli otrzymam ten $ wypłaty bezpośrednio z COINBASE na PAYPAL, czy muszę się bawić zamianę tej waluty i przelewy tej waluty między giełdami itp? (nie siedzę w krypto za bardzo stąd pytanie)
bedzie mogl chyba wyplacic odrazu na paypal

zabada1990, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2013.
Odpowiedz