08.04.2019r
Recycle bot - bez zmian
Blizzilion - 1 depozyt wpłacone 0.1 BTC wypłacone 0.120600 BTC, 2 depozyt wpłacone 0.1 BTC wypłacone 0.054000 BTC
Token plus - akumuluje, cena za token ok 72$
MegaPawnShop- wypłacone 318.88$
Wo token- akumuluje
SCF- akumuluje monetę.
Arbistar 2.0 - nalicza bez problemu, reinwestuje.
Paocard !!!- tutaj wydarzyła się dość dziwna i niespotykana historia. Z nieoficjalnych informacji wynika, że admin dogadał się z Damianem Ż i grupą B3team, i przelał im 4 BTC w formie ubezpieczenia na promowanie programu ( w razie gdyby program upadł). Damian, po otrzymaniu środków zażądał dodatkowych 2 tys $ na zorganizowanie grilla, na co admin się nie zgodził i zażądał zwrotu btc. Damian Ż stwierdził, że nie oddam więc admin zablokował wszystkich z tej struktury.
Nie byłoby nic w tym dziwnego, gdyby nie to, że ludzie ( w tym ja) dołączyli do programu, od promotora promowanego na głównej stronie projektu, i nie wiedzieli, że osoba jest z B3team. Mój upliner ( osoba z B3team jak się dowiedziałem po blokadzie) uważa, że nic takiego nie miało miejsca i o niczym nie wie, do tego dostaje groźby. Strasznie dziwna sytuacja, jeśli nic się nie wydarzy będzie do pierwszy projekt w moim dzienniku, w którym straciłem środki.
World Way Capital- obrót osobisty 1248$, codziennie w dni robocze otwieram nowy depozyt ( obecnie 11).
Z informacji otworzono biuro w Wietnamie ( jak będzie filmik wrzucę) 14.04 również w Wietnamie będzie konferencja, i planują otwarcie 3 biur na terenie Rosji nieodległym czasie. Projekt powoli i stabilnie się rozwija, co mnie osobiście cieszy.
PS. ostatnio przez kilka godzin w nocy strona była niedostępna ( error 502) były to niezapowiedziane prace serwisowe, i dostałem pytanie czy to koniec projektu. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że takie projekty nie znikają w taki sposób, dlaczego ? W przypadku zamknięcia strony admin nie zarobi już złamanego grosza, co nie jest w jego interesie. Program stanie się niewypłacalny, wypłaty będą pending ale dalej będzie można zalogować się na konto czy wpłacić środki, admin będzie chciał wyciągnąć jak najwięcej, co jest zrozumiałe.