Hej ludziska
DZIEŃ 5
To już 5 dzień podsumowania dnia w moim dzienniku, tak jak do tej pory zamierzam go codziennie aktualizować nawet gdy nie wiele będzie się działo.
Zacznijmy więc od podsumowania co dziś zrobilem ?
- Zbieranie followow na insta, aktualnie posiadam 3 konta jedno z 200 follow drugie z około 100 i trzecie około 60. Followy zbieram recznie, nie używam żadnych botów ani nic takiego . A w pracy mi się nudzi więc przy okazji mogę się tym zajmować

- Zleciłem napisanie kilku artykułów , jeden ma być gotowy na jutro, jest to artykuł dla strony jednoniszowej której jeszcze nie ma w google nawet pod site: ale pamiętam że takie sytuacje już miałem i czasem może tak byc nawet do dwóch tygodni po zakupie domeny
- Dałem wszystkim filmom trochę wyświetleń i lajkow
- dodałem nowy film ale wisi na niepubliczhym, jutro go opublikuje
- dodałem post na stronę multiniszowej z nową nisza. A filmik na YT dotyczy właśnie tej niszy
I chyba tyle narazie , ciągle czekam aż strony pojawia się w serpach , trochę to trwa.
Czas więc na dzisiejsze zarobki :
Bardzo słaba konwersja na FireAds :/
3.60$ = 13.30 więc 13,30zł + 4,71zł = 18,01zł
Nie satysfakcjonuje mnie ta dniówka ale dopiero od kilku dni zaczął się dziennik więc spokojnie, rozkręci się

wierzę w to
Cel: 121zł / 750zł
Cel przypominam mam do spełnienia do końca lutego więc jeszcze wszystko przede mną
Dobrej nocy